at-kar.jpg

Campingpladser i Kärnten

Camping i Kärnten

En campingferie i Kärnten

Denne smukke region udmærker sig især ved sine dejlige søer, som er opvarmede af termiske kilder. Somrene her er behageligt varme og de imponerende bjergtoppe og dybe, frodige, grønne dale er blot nogle af årsagerne til, hvorfor kun få områder i Europa, kan måle sig med den rå natur i Kärnten. Med over 1270 krystalklare bjergsøer, såsom Wörthersee, Millstätter, Weissensee og Ossiacher, betagende natur og masser af frisk og sund bjergluft, er Kärnten et sandt paradis for jer, som elsker udendørslivet og et fabelagtigt sted at holde en fantastisk familieferie. Selvom det helt klart er landskabet som stjæler billedet i Kärnten, byder området også på en masse fascinerende seværdigheder tæt på campingpladsen. Lige fra overfloden ved den berømte ferieby ved søen, Klagenfurt, til de kønne middelalderlandsbyer Gmünd og  Friesach og eventyrslottet Hochosterwitz på bjergtoppen. Slovenien og den betagende sø Bled er også kun en kort køretur væk. Men med så mange sjove aktiviteter i nærheden af campingpladsen, kan det også være  vidunderligt blot at tilbringe en feriedag med afslapning ved vandet med solen i ansigtet og et glas Blaufränkish i hånden!

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Kärnten med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Kärnten - Østrig

Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Ossicher See er en behagelig varm østrigsk sø med italiensk atmosfære. Nær den historiske by Villach. Specielt for børnene er der Lampele Childrens Club.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Kärnten - Østrig

En venlig campingplads med privat strand ved Maltschacher See. Oplev det smukke solrige bjerglandskab i Kärnten. Pladsen er perfekt til aktive familier.