Campingpladser i Kärnten

Camping i Kärnten

En campingferie i Kärnten

Denne smukke region udmærker sig især ved sine dejlige søer, som er opvarmede af termiske kilder. Somrene her er behageligt varme og de imponerende bjergtoppe og dybe, frodige, grønne dale er blot nogle af årsagerne til, hvorfor kun få områder i Europa, kan måle sig med den rå natur i Kärnten. Med over 1270 krystalklare bjergsøer, såsom Wörthersee, Millstätter, Weissensee og Ossiacher, betagende natur og masser af frisk og sund bjergluft, er Kärnten et sandt paradis for jer, som elsker udendørslivet og et fabelagtigt sted at holde en fantastisk familieferie. Selvom det helt klart er landskabet som stjæler billedet i Kärnten, byder området også på en masse fascinerende seværdigheder tæt på campingpladsen. Lige fra overfloden ved den berømte ferieby ved søen, Klagenfurt, til de kønne middelalderlandsbyer Gmünd og  Friesach og eventyrslottet Hochosterwitz på bjergtoppen. Slovenien og den betagende sø Bled er også kun en kort køretur væk. Men med så mange sjove aktiviteter i nærheden af campingpladsen, kan det også være  vidunderligt blot at tilbringe en feriedag med afslapning ved vandet med solen i ansigtet og et glas Blaufränkish i hånden!

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Kärnten med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Kärnten - Østrig

Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Mellem bjergene og direkte ved Ossicher See, en populær, varm østrigsk sø. Den historiske by Villach ligger tæt på.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Kärnten - Østrig

En venlig campingplads med privat strand ved Maltschacher See. Oplev det smukke, solrige bjerglandskab i Kärnten. Pladsen er perfekt til en aktiv familieferie.

Familiesjov ved søen i Kärnten

Kärnten er kendt  som søernes land. Så hvis familiesjov i eller på vandet i nærheden af jeres campingplads, er det I er på jagt efter, så er I kommet til det helt rigtige sted. Hvis I har lyst til at opleve liv, travle feriebyer og kønn,e idylliske byer, så bør I tage til den største sø i Kärnten, nemlig Wörthersee. Hvis I er ude efter mere romantisk omgivelser, så sæt kursen mod de afsidesliggende bugter ved Millstätter See. Vandrefolk ynder at bestige den populære Sentiero dell’Amore’ , (kærligghedsvejen) nær Alexanderhütte. Windsurfere og paraglidere styrer direkte imod vandsportsparadiset, Ossiacher See, som ligger lige ved campingpladsen. Hvis I har lyst til en fredelig feriestund, vil I uden tvivl nyde et besøg til Weissensee og dens maleriske naturpark. Tag en bådtur på søen, nyd friskfanget ørred og skyl den ned med lidt lækker Blauer Burgunder vin, mens solen går ned efter endnu en perfekt feriedag.

Udendørsaktiviteter i nærheden af jeres campingplads I Kärnten

Kärnten er et paradis for jer som holder af udendørsaktiviteter - der er bare så meget at foretage sig i nærheden af jeres campingplads! I kan vandre gennem den vidunderlige  Weissensee Natur Park, eller tage en tur til Wörthersee , Ossiach, Millstatt eller  Weissensee for at sejle i kano, kajak eller nyde en svømmetur. Har I lyst til lidt mere eventyr? Så kan vi anbefale et besøg til Ferlach, hvor  spændende og smukke oplevelser venter på jer, såsom Tschauko waterfall,  Teufelsbrücke (Djvlebroen) og  Waldseilpark familie forlystelsespark. For den der helt uforglemmelige oplevelse, bør I tage til Nockberge Biosphere Reserve, Europas eneste høje bjergpark og den største fyrretræsskov i Alperne. Her kan I vandre igennem det bløde og frodige grønne landskab omkring søen, og slappe af med en lækker picnic mens I nyder den  fortryllende udsigt.

Seværdigheder og aktiviteter nær campingpladsen i Kärnten

Er I blevet sultne efter lidt kunst og kultur i nærheden af campingpladsen? Besøg huset, hvor Tullns mest berømte søn, kunstneren Egon Schiele, blev født. Lidt længere væk (22 km) finder I det skønne 12-århundrede augustinske kloster, Klosterneuburg,  med majæstetisk udsigt over søen. Har I lyst at se det magiske slot, som var inspirationskilde for eventyret om Snehvide og de syv små dværge? Så tag til Hochosterwitz slottet i Launsdorf. Vil I opleve lidt kultur og historie i Kärnten, så begiv jer til de kønne middelalderlandsbyer Friesach og Gmünd. Er I glade for hurtige biler? Så anbefaler vi jer et besøg til ” Ferdinand Porsche Auto museum” i Karnerau lige udenfor Gmünd. Hvis I ønsker at opleve det ultimative smukke landskab i de østrigske alper og  Gmünd, så anbefaler vi et besøg til  Pyramidenkogel i Linden og en klatretur til verdens højeste trætårn (100 m). Det sjoveste ved den oplevelse er at I kommer ned derfra på Europas længste rutschebane på bare 20 sekunder!