Campingpladser i Ossiach

Camping i Ossiach

Campingpladsen i Ossiach er en moderne campingplads i hjertet af solrige Kärnten lige ved den idylliske Ossiachersee. Denne familiecampingplads blev grundlagt for over 50 år siden og hvert år rejser talrige turister som er forelsket i det australske landskab til denne del. Middelhavsklimaet garanterer for fuldstændig afslapning mens naturens skønne områder inviterer jer til en cykel- eller vandretur. I kan komme direkte til Ossiacher søens vandre- og cykelruter direkte fra campingpladsen og det samme gælder for vandet ved Ossiachersee med dets behagelige temperaturer. Hvad end I skal solbade, slappe af eller nyde godt af de mange fritidsaktiviteter nær eller på campingpladsen i Ossiach byder stedet på det hele.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Ossiach med Vacansoleil

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Mellem bjergene og direkte ved Ossicher See, en populær, varm østrigsk sø. Den historiske by Villach ligger tæt på.

På campingpladsen i Ossiacher er der masser at foretage jer. Der er live musik, børnedisco, et tv- og videohjørne, trampolin, restaurant, sportsaktiviteter, en solrig eng og en strand med pool. Træerne, udendørs terrasserne, damme, bugter, hække og stranden får jeres familie til at føle, at I opholder jer i en naturpark. Besøg byen Villach eller tag en køretur igennem landskabet og få en smag af den østriske gæstfrihed. Efter et ophold på campingpladsen i Oassiach vil I vende hjem afslappede og glade.