at-kar.jpg

Campingpladser i Ossiach

Camping i Ossiach

Campingpladsen i Ossiach er en moderne campingplads i hjertet af solrige Kärnten lige ved den idylliske Ossiachersee. Denne familiecampingplads blev grundlagt for over 50 år siden og hvert år rejser talrige turister som er forelsket i det australske landskab til denne del. Middelhavsklimaet garanterer for fuldstændig afslapning mens naturens skønne områder inviterer jer til en cykel- eller vandretur. I kan komme direkte til Ossiacher søens vandre- og cykelruter direkte fra campingpladsen og det samme gælder for vandet ved Ossiachersee med dets behagelige temperaturer. Hvad end I skal solbade, slappe af eller nyde godt af de mange fritidsaktiviteter nær eller på campingpladsen i Ossiach byder stedet på det hele.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Ossiach med Vacansoleil

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Ossicher See er en behagelig varm østrigsk sø med italiensk atmosfære. Nær den historiske by Villach. Specielt for børnene er der Lampele Childrens Club.