Campingpladser i Tyrol

Camping i Tyrol

En campingplads i Tyrol er et fantastisk sommer feriemål. Ikke alene er der bjergene, med sneklædte tinder, selv om sommeren, som giver en fin udsigt og sjove aktiviteter. De Achens søen og Reintalersøen sikrer gode tider og sjov for alle aldre. De er perfekte til kano, rafting, sejlsport og svømning. Bjergene er fantastiske for alle, der elsker paragliding, vandreture og klatring. Tag afsted til dette fantastiske bjergrige landskab lige fra campingpladsen i Tyrol.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Tyrol med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Seeblick Toni

Kramsach - Tyrol - Østrig

Komfortabel campingplads med luksuriøse faciliteter, som sauna og jacuzzi. Attraktiv grøn plads ved søen med gode legemuligheder for børnene. Kan også benyttes om vinteren.

Udover bjerge og vandsport, er der så meget mere i området omkring jeres campingplads i Tyrol. Besøg de afslappede tyrolske landsbyer, saltminebyen Hall eller den gamle by Schwaz. Hovedstaden Innsbruck i Tyrol er bestemt også et besøg værd. Byen har imponerende historiske bygninger og et fint centrum med stilfulde buktikker og fantastiske restauranter. Der er ligeledes meget at lave for de unge. De fleste campingpladser i Tyrol har massevis af aktiviteter for børn i alle aldre. Det sporty og trendy Area 47 garanterer altid en fantastisk oplevelse.