pt-alg.jpg

Campingpladser i Lagos

Camping i Lagos

Under jeres ferie på en campingplads i Lagos, kan I nyde varmen fra solen, et krystalblåt hav, sandstrande, billedskønne bugter og fantastiske udsigter. Det bjergrige område tilbyder en langrække aktiviteter. Strandene og havet er lige noget for vansportsentusiaster og for dem der elsker en afslappende badeferie, er dette et sandt paradis. De farverige bygninger og de mange både i havnen, afsplejler Lagos' rige fortid og dets omgivelser. Ikke langt fra jeres campingplads i Lagos, finder I adskillelige badebyer som I kan besøge. Kort fortalt, der er masser at se, nyde og tage sig til i denne region. Hvad venter I på? Book via Vacansoleil og nyd en solrig ferie i Lagos denne sommer.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Lagos med Vacansoleil

Camping Valverde Parque

Lagos - Algarve - Portugal

Algarvekysten er en af de smukkeste i Europa. Campingplads med god beliggenhed på en bakke, top faciliteter, ca. 1,5 km til stranden. Der er ca 6 km til Lagos historiske bycentrum.

Camping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugal

Velholdt campingplads med mange blomster, tæt på den historiske by Lagos. Godt swimmingpoolområde med en terrasse og en god restaurant. 2.5 km til de dejlige sandstrande i Luz.