Campingpladser i Lagos

Camping i Lagos

Under jeres ferie på en campingplads i Lagos, kan I nyde varmen fra solen, et krystalblåt hav, sandstrande, billedskønne bugter og fantastiske udsigter. Det bjergrige område tilbyder en langrække aktiviteter. Strandene og havet er lige noget for vansportsentusiaster og for dem der elsker en afslappende badeferie, er dette et sandt paradis. De farverige bygninger og de mange både i havnen, afsplejler Lagos' rige fortid og dets omgivelser. Ikke langt fra jeres campingplads i Lagos, finder I adskillelige badebyer som I kan besøge. Kort fortalt, der er masser at se, nyde og tage sig til i denne region. Hvad venter I på? Book via Vacansoleil og nyd en solrig ferie i Lagos denne sommer.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Lagos med Vacansoleil

Besøg Lagos

Når I ankommer på jeres campingplads i Lagos, vil I med sikkerhed blive overvældet af den skønne følelse af ferie. Den stadig delvist befæstede badeby Lagos, ligger på toppen af klipperne i den vestlige del af portugisiske Algarve. Den indbydende gamle maritime y, har en fodgængerzone med masser af hvide huse og snævre stræder. Her finder I butikker og hyggelige restauranter med terrasser. Byen har en rig historie. De imponerende bymure byder på en betagende udsigt ud over omgivelserne. Kirken for baptisten John, er den ældste i Algarve og ligger i Lagos. Kirken blev bygget i år 1174. Inde i byen finder I et fort fra det 17'ende århundrede og slavemuseet. Helt sikkert et besøg værd under jeres ophold på en campingplads i Lagos.

Tag på udflugt fra jeres campingplads i Lagos

Fra jeres campingplads i Lagos, kan I tage på de herligste udflugter. I kan f.eks. tage på bådtur langs kysten og se på de imponerende klippeformationer under jeres cruise. Slentre ned af stranden Praia da Dona Ana og se hvordan stranden er delt op af klipper. Andre interessante seværdigheder i nærheden af jeres campingplads, er barok kirken St. Anthony og Grutas da Costa d'Oiro, eller grotterne på Guldkysten. En dejlig tur til det nærliggende Portimao, kendt for dens udsøgte fiskeretter, kilometer lange strande og den sprudlende hovedgade ned til havnen. Glem ikke at besøge dyrene i Lagos zoo med jeres børn under jeres campingferie i Lagos.

Aktiviteter nær jeres campingplads i Lagos

En af de længste og mest attraktive strande i Algarve, Meia Praia, er ikke langt væk når I opholder jer på en campingplads i Lagos. Det er det perfekte sted for vandsport. Her kan I sagtens være aktive. Vandcykler, vandski, vindsurfing, snorkling, dykning, alt hvad I har lyst til. Foretrækker I aktiviteter i grønne omgivelser? Nær jeres campingplads er der to smukke golfbaner i et fantastisk landskab. Slå til bolden og nyd samtidigt en fænomenal udsigt udover de omkringliggende klipper og Atlanterhavet. Den smukke natur omkring jeres campingplads i Lagos og nationalparken byder på masser af smukke ruter for vandreentusiaster.

De grønne palmetræer langs med alléen, de smukke sandstrande, den rige fortid, de farverige bygninger og smukke naturlige omgivelser inviterer jer på en herlig campingferie i Lagos.