fr-alp.jpg

Campingpladser i Alperne

En campingferie i Alperne

Når sneen smelter og foråret bliver til sommer, forvandles de franske Alper fra et stort, populært skisted til en af de mest vidunderlige regioner i Frankrig at holde en fantastisk familiecampingferie. I denne region bliver drømme gjort til virkelighed for rigtige udendørseventyrere,  med smukke søer, storslåede, grønne, frodige dale, en betagende udsigt og masser af frisk, ren bjergluft. Alle, der nyder en aktiv ferie, vil elske camping i de franske Alper.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Alperne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Château de Rochetaillée

Le Bourg-d'Oisans - Alperne - Frankrig

Meget charmerende campingplads i berømte Alpe d'Huez. Kendt samlingsted for vandrere og cykelryttere, som efter deres tur nyder poolen, saunaen og den hyggelige bar.

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alperne - Frankrig

På den solrige sydside af et bjerg, lige syd for Gap, i ren bjergluft ligger denne plads. Napoleon førte engang sin hær forbi her! Her er nydelse for hele familien og glem ikke at købe parfume i Gap.

Camping Les Princes d'Orange

Orpierre - Alperne - Frankrig

Lille hyggelig campingplads anlagt i terrassee, op af en bakke i et smukt område. Charmerende butikker i Orpierre som ligger fem min. gang derfra. Sporty, kulturrig og sundt bjergområde.

Camping Le Courounba

Les Vigneaux - Alperne - Frankrig

Lækker campingplads i 1000 m højde, med mange bjergudflugter, klatring og cykling. Gode faciliteter for familier med unge og børn. Her er gode bjergture i et dejligt område.

Camping Le Lac

Saint-Vincent-les-Forts - Alperne - Frankrig

Lille, hyggelig, helt naturlig campingplads ved breden af den krystalklare sø Serre-Poncon. Udsigen er fantastisk. Vandsjov er garanteret i søen og den økologiske pool. Nyd vandre- og cykelture samt udendørs aktiviteter i Ubayedalen.