Vacansoleil Logo
France Alps

Campingpladser i Alperne

En campingferie i Alperne

Når sneen smelter og foråret bliver til sommer, forvandles de franske Alper fra et stort, populært skisted til en af de mest vidunderlige regioner i Frankrig at holde en fantastisk familiecampingferie. I denne region bliver drømme gjort til virkelighed for rigtige udendørseventyrere,  med smukke søer, storslåede, grønne, frodige dale, en betagende udsigt og masser af frisk, ren bjergluft. Alle, der nyder en aktiv ferie, vil elske camping i de franske Alper.

Læs mere

 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Ankomst og afrejse alle ugens dage
   • Det største udvalg og mest valuta for pengene
    Tag vandrestøvlerne på, og bevæg jer igennem det rustikke landskab, svøm i krystalklare bjergsøer, tag på kano- eller kajaktur ned ad de brusende floder eller kør cyklen op ad stejle, udfordrende bjergruter. For de som er mere til en afslappende ferie, er der rig mulighed for at nyde freden og roen ved camping midt i det grønne. Kulturelskere går heller ikke forgæves her. Byerne Grenoble og Lyon eller de charmerende alpebyer Gap og Chambery byder på masser af kulturoplevelser. Hvis I kunne tænke jer familieferie med en flig af eventyr og verdens bedste udsigt, er Alperne den perfekte destination for jer!

    Familiecamping ved en sø eller en flod i Alperne

    Havet er langt væk, så når temperaturen stiger i Alperne, er det med at finde det perfekte sted at køle ned. Serre-Ponçon søen, som er den største, kunstigt skabte sø i Vesteuropa, har skønne strande og masser af vandsportsmuligheder, så her kan I dyppe tæerne i sommervarmen. Lac d'Aiguebelette er et andet rigtig godt sted til en dag i naturen med børnene. Sejlsportsentusiaster tager til Chambon-søen, for den har sin egen sejlskole nær landsbyen Equzon. Lac du Bourgets rolige vande er perfekte for mindre børn – her er endda en legeplads. Floderne Guil, Durance eller Rhône giver interesserede muligheden for at prøve kræfter med ægte rafting, kano- eller kajaksejlads. Når I camperer i Alperne, og der er skruet godt op for varmen, kan I altid finde et sted at køle ned nær jeres campingplads.

    Byture nær jeres campingplads i Alperne

    Kulturelskere tager straks turen til Grenoble. Denne charmerende universitetsby er Alpernes hovedstad og kendt for lækker mad, maleriske gamle byer, spændende shopping og utallige museer, såsom det Arkeologiske Museum, det Naturhistoriske Museum og det Nationale Center for Moderne Kunst. Madelskere besøger Frankrigs 3. største by og gastronomiske hovedstad Lyon. Tag til Fourvière distriktet og oplev det romerske amfiteater, kirken Basilica of Notre-Dame de Fourvière og metaltårnet Fourvière. Gap er den største by i Hautes-Alpes regionen. Tag en slentretur gennem den gamle, smukke by, stop op og nyd en lækker frokost og find så L’Auberge Marchand hvor Napoleon boede, efter han var flygtet fra Elba. Oplev hvordan man levede under Hertugdømmet Savoy, når I besøger det storslåede slot fra det 13. århundrede.

    Udendørsliv nær jeres campingplads i Alperne

    De franske Alper er et veritabelt paradis for udendørsentusiaster. Bjergene danner den perfekte baggrund til spændende vandre- og cykelture. Afprøv jeres cykeltalent på en af de mange cykelløbsruter, såsom f.eks. den berømte Alpe d'Huez. Tilbring også dagen i nationalparken Écrins eller naturparken Queyras. Vandsportsinteresserede bliver virkelig forkælede her i området. Svøm i en af de mange, smukke søer eller afprøv rafting og kano- og kajaksejlads på Guil, Durance eller Rhône-flodernes vilde vande. Camping i de franske Alper er lig med en ferie i hjertet af den mest betagende og uspolerede natur og der venter altid et eventyr nær jeres campingplads.

    Oplevelser og seværdigheder nær campingpladsen i Alperne

    Den utrolige udsigt ved jeres campingplads er et stort trækplaster. Tag til Valgaudemar dalen nær St-Firmin og tilbring en smuk dag i naturen. I økomuseet i Seyne-les-Alpes kan I tillige opleve, hvordan livet så ud her for hundredvis af år siden. Besøg den gamle, middelalderlige by Embrun og se Notre-Dame-du-Réal katerdralen fra det 12. århundrede. Tag herefter turen til Briançon, den højest liggende by i Frankrig som tillige er på UNESCOs verdensarvsliste, og mærk suget i maven når I beskuer den ultimative udsigt. Tilbring en dag ved vandet i Aix-les-Bains, en hyggelig spaby ved Bourget søen. Børnene kan få stillet lysten til spænding i rutschebanerne og vandrutschebanerne i Walibi Rhône-Alpes i Les Avenières.