fr-alp.jpg

Campingpladser i Alperne

Camping i Alperne

Camping i bjergene! Nyd en ferie på en camping i Alperne. I er sikre på at opleve naturen i sin reneste form. De tårnhøje bjerge er en fornøjelse og de brede dale vil helt sikkert imponere jer. Den sunde Alpe luft betyder et pust af frisk luft, hvad end I spurter ned ad en mountainbike rute, farer ned ad en flod på en tømmerflåde eller daser på jeres plads på campingpladsen i Alperne.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Alperne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alperne - Frankrig

På den solrige sydside af et bjerg, lige syd for Gap, i ren bjergluft ligger denne plads. Napoleon førte engang sin hær forbi her! Her er nydelse for hele familien og glem ikke at købe parfume i Gap.

Camping Le Château de Rochetaillée

Le Bourg-d'Oisans - Alperne - Frankrig

Meget charmerende campingplads i berømte Alpe d'Huez. Kendt samlingsted for vandrere og cykelryttere, som efter deres tur nyder poolen, saunaen og den hyggelige bar.

Camping Les 3 Lacs

Belmont-Tramonet - Alperne - Frankrig

Nær en sø med sandstrand og campingpladsen har gode pools. Mange muligheder for at fiske i området. De mindre børn ønsker ikke at forlade dette sted.

Camping Les Princes d'Orange

Orpierre - Alperne - Frankrig

Lille hyggelig campingplads anlagt i terrassee, op af en bakke i et smukt område. Charmerende butikker i Orpierre som ligger fem min. gang derfra. Sporty, kulturrig og sundt bjergområde.

Camping Le Courounba

Les Vigneaux - Alperne - Frankrig

Lækker campingplads i 1000 m højde, med mange bjergudflugter, klatring og cykling. Gode faciliteter for familier med unge og børn. Her er gode bjergture i et dejligt område.