fr-bre.jpg

Camping i Bretagne

Campingpladser i Bretagne

Camping i Bretagne er virkelig en enestående oplevelse. Naturelskere har altid haft et godt øje til den vilde og spektakulære bretonske natur. Kilometer lange, indbydende sandstrande, rå, uberørte klipper der rager op af havet. Smarte resorts, der serverer østers fra havet. Kysten er lang og indbydende, og et paradis for vandsportsudøvere. Det er lige så varieret som det er smukt. Fra de elegante badebyer Dinard og St Malo til familiestrandene i Fouesnant, Bénodet og Erquy.

Mange bretonske campingpladser ligger her lige ved havet. Så I kan mærke sandet mellem tæerne i løbet af få minutter og køle af i det forfriskende havvand under den varme sommersol. De fleste af strandene er både sjove og sikre for børn, og der er altid en café eller restaurant i nærheden, så I kan dufte lækker, lokal mad.

Læs mere
Vælg mellem 15 campingpladser i Bretagne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine de Bel Air

Landudec - Bretagne - Frankrig

Ikke langt fra Bretagnes vestlige punkt. Et paradis for børn med herlig vandsjov og gratis entre til 'Parc de Loisirs' ved siden af pladsen. Besøg Quimper eller charmerende Locronan.

Camping L'Atlantique

Fouesnant - Bretagne - Frankrig

En campingplads med faciliteter for børn i alle aldre. Bl.a. dejlig legeplads og stor vandrutschebane ved poolen. I en smuk skov og med stranden indenfor gåafstand.

Camping Le Châtelet

Saint-Cast-le-Guildo - Bretagne - Frankrig

Skøn beliggenhed, mindre campingplads på en halvø med flot udsigt over bugten. Gode faciliteter, hyggelig familieatmosfære. To sandstrande tæt på.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

Camping Les Pins

Erquy - Bretagne - Frankrig

En campingplads med action. Spændende swimmingpools med rutschebaner, sauna, jacuzzi...det hele er her. I kan slappe af på en af strandene langs den smukke 'lyserøde' kyst.