fr-bre.jpg

Camping i Bretagne

Campingpladser i Bretagne

Camping i Bretagne er virkelig en enestående oplevelse. Naturelskere har altid haft et godt øje til den vilde og spektakulære bretonske natur. Kilometer lange, indbydende sandstrande, rå, uberørte klipper der rager op af havet. Smarte resorts, der serverer østers fra havet. Kysten er lang og indbydende, og et paradis for vandsportsudøvere. Det er lige så varieret som det er smukt. Fra de elegante badebyer Dinard og St Malo til familiestrandene i Fouesnant, Bénodet og Erquy.

Mange bretonske campingpladser ligger her lige ved havet. Så I kan mærke sandet mellem tæerne i løbet af få minutter og køle af i det forfriskende havvand under den varme sommersol. De fleste af strandene er både sjove og sikre for børn, og der er altid en café eller restaurant i nærheden, så I kan dufte lækker, lokal mad.

Læs mere
Vælg mellem 18 campingpladser i Bretagne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Iris Parc le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Frankrig

Beliggende i de grønne skove i Bretagne og samtidig nær havet. En elsket familie campingplads med vandland, og masser af aktiviteter, så som paintball, ridning og kanojsejlads på floden, der løber langs pladsen.

Camping L'Atlantique

Fouesnant - Bretagne - Frankrig

En campingplads med faciliteter for børn i alle aldre. Bl.a. dejlig legeplads og stor vandrutschebane ved poolen. I en smuk skov og med stranden indenfor gåafstand.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

Camping Domaine des Ormes

Dol-de-Bretagne - Bretagne - Frankrig

Charmerende gamle bygninger omkring et slot, med skønne aktiviteter for børn. Sjove pools, lydtæt diskotek. Stor, velholdt campingplads. I kan også spille golf her.

Camping La Ville Huchet

Saint-Malo - Bretagne - Frankrig

En komfortabel campingplads med et stort swimmingpool areal. Den gamle havn eby St-Malo har et smukt middelaldercentrum med hyggelige udendørscaféer. Regionen er desuden perfekt til cykelture.