fr-bre.jpg

Camping i Bretagne

Campingpladser i Bretagne

Camping i Bretagne er virkelig en enestående oplevelse. Naturelskere har altid haft et godt øje til den vilde og spektakulære bretonske natur. Kilometer lange, indbydende sandstrande, rå, uberørte klipper der rager op af havet. Smarte resorts, der serverer østers fra havet. Kysten er lang og indbydende, og et paradis for vandsportsudøvere. Det er lige så varieret som det er smukt. Fra de elegante badebyer Dinard og St Malo til familiestrandene i Fouesnant, Bénodet og Erquy.

Mange bretonske campingpladser ligger her lige ved havet. Så I kan mærke sandet mellem tæerne i løbet af få minutter og køle af i det forfriskende havvand under den varme sommersol. De fleste af strandene er både sjove og sikre for børn, og der er altid en café eller restaurant i nærheden, så I kan dufte lækker, lokal mad.

Læs mere
Vælg mellem 20 campingpladser i Bretagne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Iris Parc le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Frankrig

Beliggende i de grønne skove i Bretagne og samtidig nær havet. En elsket familie campingplads med vandland, og masser af aktiviteter, så som paintball, ridning og kanojsejlads på floden, der løber langs pladsen.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

Camping Domaine des Ormes

Dol-de-Bretagne - Bretagne - Frankrig

Charmerende gamle bygninger omkring et slot, med skønne aktiviteter for børn. Sjove pools, lydtæt diskotek. Stor, velholdt campingplads. I kan også spille golf her.

Camping La Ville Huchet

Saint-Malo - Bretagne - Frankrig

En komfortabel campingplads med et stort swimmingpool areal. Den gamle havn eby St-Malo har et smukt middelaldercentrum med hyggelige udendørscaféer. Regionen er desuden perfekt til cykelture.

Camping Les Pins

Erquy - Bretagne - Frankrig

En campingplads med action. Spændende swimmingpools med rutschebaner, sauna, jacuzzi...det hele er her. I kan slappe af på en af strandene langs den smukke 'lyserøde' kyst.