Campingpladser i Carantec

Camping Carantec

En campingplads i Carantec garanterer en alsidig og uforglemmelig ferie i La Douce i Frankrig. Den charmerende kyst landsby er placeret mellem udmunding af Penzé og Morlaix i Bretagne regionen. Områder tilbyder mange muligheder, både for dem som ønsker en aktiv ferie og dem som søger afslapning. Specielt vandentusiater vil nyde et ophold på en campingplads i Carantec. Smukke strande, indlandets skove, samt flotte bakker og enge. Vacansoleil har allerede udvalgt de smukkeste campingpladser i Carantec for jer.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Carantec med Vacansoleil

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

På og i vandet

Den smukke kyst nær jeres campingplads i Carantec tilbyder en masse vandsjov. Bretagnes kyst er kendt for dens muligheder for dykning og vandsportsfaciliteter. Med den idelle placering i læ af bugten, kan selv uerfarende sejlere nyde vandet her. Carantec er faktisk en halvø og derfor er her flere strande, vandelskere vil nyde deres ophold her. Oplev den facinerende verden under vandet, hop i en kano, blær dig med dine swømmefærdigheder eller lej et surfboard. Wind- og kitesurfing er meget populært i regionen. En bådtur med hele familie langs strandene er også en af de mange muligheder. Nyd alle disse aktiviteter på jeres campingferie i Carantec og slap af på strandene.

Udflugter fra campingpladsen i Carantec

Jeres campingplads i Carantec er en godt udgangspunkt for dejlige oplevelsesture. I selve byen kan I besøge en fæstning fra det16. århundrede. Kulturelskede vil nyde Saint-Pol-de-Léon. Beundr den smukke katedral, Maison Prébenadale eller det flotte kapel. Besøg fæstningen Château du Taureau hvor I kan deltage i guidede ture og tage på picnic. Jeres børn vil blive underholdt af; 'Små pirater', som er en aktivitet her. Vil I kun slappe af hele en af degene på jeres campingferie i Carantec? Besøg spaet i Roscoff. Vil I gerne se nogen unikke fuglearter? Reserver en bådudflugt langs Petit Ile-Ricard strandene, hvor der er et stort fuglereservat. Glem ikke jeres kikkerter, så I kan opleve disse unikke fugle.

Aktiviteter omkring campingpladser i Carantec

For natur- og sportselskere er en campingplads i Carantec et god mulighed. Bretagne tilbyder mange muligheder for en vidunderlig ferie. I kan besøge den bilfrie ø Callot til fods. Find jeres vandresko frem, når det er lavvandet kan I gå ud til øen fra stranden. Ønsker I ikke våde fødder? Så skal I holde øje med tidevandet. Når det er højvandet kan I kun komme til øen med båd. I kan nyde den smukke og rå kyst, men I kan også vandre, ride på hesteryg eller cykle ud og opleve det grønne bakkelandskab. I kan også opleve den fortryllende skov Brocéliande eller de impornerende stenrække, gravhøje og monolitter nær Carnac. Der er meget at vælge imellem på en campingferie i Carantec.

Fordi Carantec i Bretagne er omgivet af vand og tilbyder smuk uspolerede natur og historiske monumenter, er en campingferie i Carantec noget I ikke vil glemme.