Campingpladser i Erquy

Camping Erquy

Leder I efter jeres livs ferie? Så skal I ikke lede længere, blot vælge en campingplads i Erquy, som ligger på Bretagnes halvø, i den franske region af samme navn. Denne traditionelle fiskerlandsby har mange aktiver og en stærk identitet. Sandstrandene, den travle fiskerhavn – kendt for sine smagfulde kammuslinger og de brostensbelagte gader – Erquy udstråler lutter charme. De ekstraordinære karakterer, såsom de vilde moser, klipper og sandklitter vil fortrylle jer. Om I rejser alene, som par, sammen med venner eller familie, vil en campingplads i Erquy være perfekt. Book hos Vacansoleil og se frem til jeres livs ferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Erquy med Vacansoleil

Camping Les Pins

Erquy - Bretagne - Frankrig

En campingplads med action. Spændende swimmingpools med rutschebaner, sauna, jacuzzi...det hele er her. I kan slappe af på en af strandene langs den smukke 'lyserøde' kyst.

Landskabet rundt om campingpladserne i Erquy

Udforsk denne specielt smukke natur, rundt om campingpladserne i Erquy. Ikke bare de smukke strande, tidevandet, klipperne er fantastiske, floraens farver og dufte, samt hederne er spetakulære. Her kan I tage på smukke gåture og nyde fuglesang og de fortryllende enge, som skifter farve hver sæson. Åben jeres øjne og ører, og nyd de naturskønne omgivelser, når I er på en campingplads i Erquy.

Sportsaktiviteter

En campingferie i Erquy byder ikke kun på naturskønne omgivelser, men også masser af sportsaktiviteter. Tæt på campingpladsen er der en lille sø. Her kan hele familien tage en svømmetur, padle, lege, tage på picnic og bare slappe helt af. Syd for Erquy er der en skøn flod, som er perfekt til en tur i kano eller kajak. Derudover, kan I også tage på vandreture, ride en tur, fiske og klatre i campingpladsens omgivelser. I vil helt sikkert ikke kede jer på en ferie, i denne del af Frankrig, her er bare så meget at lave.

Udflugter nær campingpladserne i Erquy

Campingpladserne i Erquy er et perfekt udgangspunkt for mange udflugter. I kan udforske regionen eller deltage i de organiserede udflugter. Tæt på, er der spændende ruiner, men de robuste klostre, talrige slotte fra det 14. århundrede, de mange historiske monumenter og museer vil helt sikkert også interessere jer. Saint Malo er også en enorm attraktion. Denne havneby, også kendt som den gamle piratrede, må I ikke gå glip af. Vil I opleve den imponerende udsigt over kystlinen? Så skal I besøge Cap Frehel. I er omgivet af luksus i  Dinard, det mest stilfulde feriested i Bretagne. Et ægte bretonsk liv er afspejlet i Dinan. Her er nok at opleve fra en campingplads i Erquy.

I fiskerlandsbyen Erquy kan I slentre rundt på markedet hver lørdag. Her kan I shoppe souvenirs, men også finde bretonske specialiteter, som fx Galettes Bretonnes. På campingpladserne i Erquy kan I hurtigt løbe tør for tid, men I er sikre på, at I vil være helt afslappet når I kommer hjem.