Campingpladser i Marseillan-Plage

Camping Marseillan - Plage

Camping på en campingplads nær Marseillan – Plage, betyder camping i nærheden af en skøn  badeby ved det smukke Middelhav. I kan tilbringe jeres feriedage på de dejlige sandstrande. Slappe af, soppe, bygge sandslotte og en svømmetur i havet. Stranden og havet er ideel til at udøve alle former for sportsaktiviteter. Fra jeres campingplads nær Marseillan - Plage, kan I gå skønne ture på de smukke strande.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Marseillan-Plage med Vacansoleil

Camping Les Méditerranées Beach Garden

Marseillan-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

På et roligt sted, tæt på stranden med nyere faciliteter, heriblandt et super poolkompleks. Luksuriøs atmosfære. Tæt på Marseillan-Plage, Agde og Cap d'Agde.

Camping Dunes et Soleil

Marseillan-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Havet på den ene side og en livlig boulevard på den anden side. En lille familiecampingplads, placeret rigtigt godt i rolige og solrige Marseillan-Plage.

En ferie på en campingplads nær Marseillan - Plage byder på mere end blot smukke strande. I badebyen  vil I kunne finde maleriske butikker og hyggelige restauranter. I månederne juli og august kan I tage til den nærliggende Cap d 'Agde, en stor forlystelsespark med et pariserhjul, rutschebane og andre attraktioner. Jeres børn vil elske et besøg i Aqualand og Dino Parken. Derudover er campingpladsen er også et ideelt udgangspunkt for cykel-og vandreture i den smukke natur. Afslapning, sightseeing, vinsmagning, sport og sjov er i fokus når i holder jeres camping ferie i Marseillan - Plage.