180110-Frankrijk-languecdoc-900x170.jpg

Campingpladser i Vias-Plage

Camping Vias - Plage

Skal I på ferie på en campingplads i Vias - Plage? Her kommer I ikke til at kede jer. Der er en masser at se og opleve både på campingpladsen men også i det omkringliggende område. Badebyen er fyldt med aktiviteter både om dagen og om aftenen. Windsurfing, beachvolley, fiskeri, svømning og jetski er ekstremt populære. I kan også tage et hvil på sandstranden og nyde det azurblå hav og varmen fra solen. Hvis I ønsker den ultimative ferie følelse, er en campingplads i Vias – Plage et sikkert valg.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Vias-Plage med Vacansoleil

Camping La Carabasse

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Bo i en velholdt park. Med lagunepool, børnepool, vandrutschebaner, sportsområder, legeplads og supermarked. Og samtidig blot 1 km fra de lange, bløde sandstrande i Vias!

Camping Le Petit Mousse

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Charmerende campingplads ikke langt fra travle Vias-Plage, men et perfekt sted for en succesfuld ferie med børnene. Skøn swimmingpool og en dejlig strand lige ved siden af pladsen.

Camping Camping & Spa Cap Soleil

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Luksuscamping med afrikansk stemning, beliggende i det sydlige Frankrig. En livlig familiecampingplads med vandpark til børnene og et eksklusivt wellnesscenter for de voksne. Stranden ligger blot 700 m fra pladsen.

Området omkring jeres campingplads i Vias – Plage er helt klart værd at udforske. Oplev det smukke omkringliggende landskab til fods, på cykel eller i bil og besøg den gamle vulkan Roque - Haute. Følg en af de mange vinruter eller hop ombord på en pram og tag en tur på Canal du Midi. Kan I lide spænding og action? Så bør I ikke gå glip af en tur i Euroloop. Den største rutschebane i Europa ligger i Europark og kommer op på en meget høj hastighed. Tør I prøve den? Denne forlystelsespark er også et absolut must for familier med børn. Hvis I opholder jer på en campingplads i Vias - Plage bliver det en ferie fyldt med oplevelser...