Campingpladser i Narbonne Plage

Campingferie nær Narbonne Plage

Alle som vælger at holde campingferie nær Narbonne Plage, skal ikke være bange for at kede sig. På og omkring campingpladsen, er der virkelig meget at opleve for både yngre og ældre. Solen skinner næsten altid i denne del af det sydlige Frankrig og det skønne hav er tæt på, så der er altid plads til en forfriskende dukkert. Afslapning på stranden, oplevelser i den smukke natur eller historiske monumenter i nabolaget af Narbonne Plage, her er noget for alle. Udover det er regionen perfekt til de sporty typer. Spil tennis, minigolf, windsurf, sejl eller rid på hesteryg, alt det er muligt her. Nyd den franske sol på en campingplads nær Narbonne Plage og book en uforglemmelig campingferie hos Vacansoleil.  

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Narbonne Plage med Vacansoleil

Camping La Côte des Roses

Narbonne Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Strandsjov for hele familien. En hyggelig familiecampingplads med sjov underholdning og en smuk vandpark. Ved stranden er der endnu større vandrutschebaner i Aquajet parken.

Besøg det historiske Narbonne

Varier ferien under jeres ophold nær Narbonne Plage med et besøg til den historiske by Narbonne, som Narbonne Plage er en del af. Byen i sig selv, er virkelig smuk. Udover de mange butikker og hyggelige restauranter med terrasser, kan I også finde meget historie i byen. Den flotte katedral bør I fx ikke overse. De gotiske bygninger der pryder centrum, med sine høje mure og tårne- virkelig flot. I byen kan I finde mange historiske rester, såsom Via Domitia og den gamle romerske vej. Museet Horreum og de ærkebiskopers plads, bør I bestemt besøge under jeres campingferie nær Narbonne Plage.

Action... på campingferie i Narbonne Plage

På jeres campingferie i Narbonne Plage er der mange organiserede aktiviteter. I området af jeres campingplads tilbydes også mange sportsrelateret muligheder. Stranden og havet inviterer jer til mange aktiviteter i og på vandet, såsom svømning, fiskeri, surfing, jet skiing, katamaran sejlads, beach volleyball, snorkling, dykning og I kan også bygge sandslotte. I har også meget dejlig natur i området af jeres campingplads nær Narbonne Plage, som også invitere jer på lidt action. Naturen her er mangfoldig på plante- og dyrearter, som I vil opleve, hvis I går en tur. Her er også muligheder for både at køre på mountainbike eller ride på hesteryg, eller I kan leje en ATV'er og oplev naturen fra nye vinkler.

Hyggelige dagsture på campingferie i Narbonne Plage

Fra en campingplads nær Narbonne Plage, er flere hyggelige dagsture mulige. I det sydlige Frankrig er der mange flotte dyre-, vand- og underholdningsparker, hvor børn bestemt vil have det sjovt. De vil sent glemme besøget til showet med riddere med sværd og trænere i turneringsområdet Carcassonne. Og er I i Carcassonne? Så skal I besøge det smukkeste kastel i Europa, I kan komme dertil til fods eller med turisttoget. Den historiske by Béziers er bestemt et besøg værd, hvis I har lidt tid til overs på jeres campingferie i Narbonne Plage.

Leder I efter en varieret campingferie under den franske sol? Så skal I ikke lede videre men booke jeres campingferie i Narbonne Plage.