Campingpladser i Siena

Camping i Siena

Når I bor på en campingplads nær Siena, bor I ved en af de mest populære byer i det smukke Toscana. Siena er en vidunderlig by hvor kulturelskere kan bruge timer på bare at gå rundt. De smukke historiske bygninger fra renæssancen, de unikke kunstskatte og det spektakulære Palio heste væddeløb i Piazza del Campo finder sted hvert år d. 2 juli og d. 16 august, efterfølgende er der stor fest i byen, helt sikkert et besøg værd hvis man er i området.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Siena med Vacansoleil

Camping Siena Colleverde

Siena - Toscana - Italien

Fra en bakkeside nær den historiske bymidte har I en fantastisk udsigt over en af de smukkeste toscanske byer. To gange årligt kan I overvære det historiske hesteløb i Siena; Palio.

Jeres campingplads i Siena ligger midt i Toscana. Det betyder, at I kan bo midt i den smukke natur. Opdag det skovklædte kuperede område til fods eller på cykel, se en af de mange parker eller byer såsom Firenze, San Gimignano og Arezzo. Glem ikke at smage på dent rafinerede toscanske køkken. Kysten byder på smukke strande. I kan også fint kombinere en dag ved stranden med kultur og naturoplevelser. Hold jeres ferie på en campingplads i Siena, uden tvivl en god oplevelse!