Campingpladser i Blanes

Camping i Blanes

En camping i Blanes er perfekt til jer der nyder af natur, kultur, sol, hav og strand. Blanes er en by i den spanske provins Gerona og er et enestående eksempel på alt hvad der er smukt ved solrige Costa Brava. Nyd de fine botaniske haver med deres eksotiske blomster. Slap af på den fantastiske strand i Blanes eller prøv alle de forskellige vandsportsaktiviteter såsom snorkling, dykning, jet-ski eller bare en svømmetur. En ferie i Blanes garanterer ren nydelse.
 

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Blanes med Vacansoleil

 

Campingpladsen Solmar er beliggende i smukke Blanes. Den har alt I har brug for. Et kæmpe poolkompleks, restaurant, butik og et varieret underholdningsprogram. Og området byder på masser af muligheder for sjov og nydelse. Shopping i de små autentiske gader i Blanes eller en dagstur til Barcelona. Water World forlystelsespark, eller bungee jump for dem der elsker spænding, valget er jeres. Blanes er ikke kun populær pga. de mange muligheder den kan tilbyde. Denne spanske by er også berømt for fyrværkeriet på stranden i slutningen af juli.  En sydende forestilling der tiltrækker tusindvis af besøgende. Dette inkluderer sikkert også jer, hvis I vælger en camping i Blanes.

Camping Solmar

Blanes - Costa Brava - Spanien

Dejlig campingplads for unge og ældre med stort poolområde, restauranter og underholdning. Kun 200 m til stranden, og bycentrum og underholdningsområde indenfor gåafstand.

Camping La Masia

Blanes - Costa Brava - Spanien

Moderne, livlig campingplads i gåafstand til stranden og den hyggelige boulevard i Blanes. En perfekt base for mange ture rundt i de omkringliggende områder.