Campingpladser i Palamós

Camping i Palamós

Nyd en velfortjent ferie med sol, hav og strand på en campingplads i Palamós på Costa Brava i den betagende region Catalonien. Det er en ideel base, hvorfra I kan opleve en vifte af attraktioner, da regionen byder på masser af rigdom af naturlige, kulturelle og historiske landmærker. Storbyen Barcelona er ganske nær, og talrige vandsportsaktiviteter og interessante seværdigheder garanterer at et besøg på en campingplads i Palamós er en oplevelse I sent vil glemme.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Palamós med Vacansoleil

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanien

"Strike". Baren ved swimmingpoolen, råder over en bowlingbane hvor I kan udfordre jeres naboer til et spil om æren...

Camping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanien

Beliggende på en grøn bakke med træer mellem La Fosca stranden og den store strand ved Palamos. En attraktiv familieplads med en stor pool.

På campingpladser såsom Kings og Internacional Palamós vil I mærke det behagelige klima i Costa Brava. Dyrke vandsport eller slappe af på de fine strande. Slentre gennem indbydende Palamós med dens mange butikker, dens hyggelige restauranter med fremragende skaldyrsretter og dens marina med fantastiske yachter. Besøg den botaniske have Cap Roig eller oplev det varierede landskab med skove, marker, bjerge og storslåede klippeformationer og benyt campingpladsen i Palamós som jeres base. En ferie præcis som man ønsker den!