Campingpladser i Sant Pere Pescador

Camping i Sant Pere Pescador

Det bedste sted at holde ferie er på en campingplads i Sant Pere Pescador i Spanien. Med sin fantastiske natur, attraktive bugter og alle mulige land- og vand relaterede aktiviteter, sikrer Costa Brava jer en fantastisk ferie. Det lyse azurblå Middelhav inviterer jer til at tage en hurtig dukkert, gøre nogle undersøiske udforskninger eller sejle en tur med den super hurtige katamaran. Campingpladsen Las Dunas er beliggende på den brede sandstrand i Sant Pere Pescador og er perfekt til alle aldre.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Sant Pere Pescador med Vacansoleil

Camping Las Dunas

Sant Pere Pescador - Costa Brava - Spanien

En stor, imponerende campingplads fuld af aktiviteter hele dagen og aftenen. Her er ikke stille, så deltag i løjerne, I kan holde pauser og slappe af på stranden bagefter.

Camping Riu

Sant Pere Pescador - Costa Brava - Spanien

Hyggelig campingplads med en masse vandsjov. Lad børnene bestemme: Den fine sandstrand, den store swimmingpool eller en sejltur på den lille flod ved siden af campingpladsen.

Campingpladsen Riu er perfekt beliggende i Sant Pere Pescador. På den ene side er en af Costa Bravas mest attraktive bugter og på den anden side et storslået naturområde, et sandt paradis for dem, der nyder naturen. Sant Pere Pescador er et lille samfund med en rig historie, et smukt hav og storslåede naturområder, frugttræer og floden Fluvia. Karakteristiske fiskerlejer såsom L'Escala og Empuriabrava er et besøg værd og Gerona og Barcelona er indenfor nem køreafstand. Den bedste ferie starter på en campingplads i Sant Pere Pescador.