Campingpladser i Provence

Familiecamping i Provence

At holde ferie på en campingplads i Provence føles som at hoppe midt ind i et impressionistisk maleri. Endeløse rækker af lilla lavendelmarker med gule kornmarker i baggrunden. Kønne bjerglandsbyer, oplyst af de mest farvestrålende solnedgange, med middelhavets dybblå bølger glitrende i baggrunden. Det er intet under, at denne region var så højt elsket af kunstnere som Rénoir, Chagall, Cézanne og Picasso.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Provence med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine des Chênes Blancs

Saint-Saturnin-lès-Apt - Provence - Frankrig

En roligt beliggende campingplads, i hjertet af Vaucluse. Et solrigt område med mange muligheder for dagsudflugter. Det er selvfølgelig også fantastisk at være på campingpladsen, med den dejlige swimmingpool og sjove underholdning.

Camping La Vallée Heureuse

Orgon - Provence - Frankrig

Skyggefuld, terrasseopdelt campingplads i hjertet af Les Alpilles - en drøm af et sted for naturelskere. Fred, ro, swimmingpool og en dejlig lille sø omgivet af gamle egetræer. Samtidig er ejerne meget gæstfrie, hvilket gør jeres ophold endnu mere fantastisk. Har I lyst til en dagstur i omgivelserne? Så vil det være oplagt at besøge den nærliggende by Avignon eller at nyde en dag ved havet.

Provence er et af de mest maleriske områder i Frankrig, med betagende og smukke steder at besøge, såsom  L'Estaque, Roussillon, Lacoste, Saint-Rémy-de-Provence og Ménerbes. Verdonkløften, Gorges du Verdon, er Europas Grand Canyon og den ultimative beliggenhed til en uforglemmelig campingferie og et sandt paradis for yndere af vandsport. Hvis I er på jagt efter et feriested, hvor I virkelig kan slappe af i smukke omgivelser, så er I kommet til det helt rette sted. Hold campingferie i det idylliske og rustikke landskab i naturreservatet, Luberon Nature Reserve. Besøg det majestætiske reservat Camargue Nature reserve, som er berømt for vilde, hvide heste, sorte tyre og lyserøde flamingoer. Har I lyst til en skøn bytur i Provence? Så er det bare at vælge mellem de mange charmerende byer – Avignon, Aix-en-Provence, Toulon og Arles. Har I lyst til en tur ved havet? I befinder jer blot en lille køretur fra den franske riviera og de livlige byer Cannes og Nice, den charmerende gamle havneby Marseilles og de smukke strande ved Cassis, La Ciotat, Sanary eller Bandol!

Sjov familiecamping ved søen, floden eller havet i Provence

En campingferie i Provence er en sand fornøjelse. Mange af vores campingpladser ligger enten ved en flod, en sø eller indenfor køreafstand til den franske riviera, så der er rig mulighed for sjove vandsportsaktiviteter i området. Yndere af vandsport vælger campingpladser beliggende rundt om Verdonsøen, hvor de kan windsurfe, sejle i kano, rafte og svømme. Hvis I har lyst til lidt glamour, så tag til de livlige strande ved Cannes og Nice, lidt længere væk. Skal I holde campingferie i nærheden af Avignon? Så kan I godt glæde jer til et væld af aktivitetsmuligheder ved floden eller ved søen Etang de la Bonde i naturreservatet, Luberon nature reserve. Føler I for en dag ved havet, bør I besøge de maleriske byer, Cassis, la Ciotat, Sanary eller Bandol i nærheden af Marseilles.

Hyggelige byture fra jeres campingplads i Provence

Søger I efter en fantastisk bytur i nærheden af jeres campingplads? Besøg den gamle by Avignon, som er berømt for sine betagende templer og slotte og Palace of the Popes. Når tørsten melder sig så hold pause ved Côtes du Rhône vinmarkerne i nærheden og få fingrene i den helt perfekte flaske Châteauneuf-du-Pape. Tilbring en eftermiddag med at slentre i de maleriske gader i Aix-en-Provence. Se kunstmaleren Paul Cézannes’s galleri og hjem og tag så et smut på det lokale marked og køb nogle lækre, friske madvarer med til jeres hjem på campingpladsen. I bør også besøge byen Nimes og beundre det betagende, romerske amfiteater, som engang var hjem for frygtløse gladiatorer. De livlige boulevarder i de skønne byer Cannes og Nice ligger lidt længere væk langs den franske riviera, men det er hele køreturen værd! Et sted, som ofte overses, er disse byers mindre berømte kusine, Marseilles, som skal besøges! Tag til Vieux Port området, gå på shopping og glem endelig ikke at prøvesmage den bedste fiskesuppe I nogensinde kommer til at opleve -  bouillabaisse. Byerne Arles og Toulon er også fantastiske og perfekte til dagsture i smukke og charmerende Provence.

Udendørsaktiviteter i nærheden af jeres campingplads i Provence

Den charmerende region Provence byder på mange udendørsaktiviteter i nærheden af jeres campingplads. I kan vandre gennem det smukke, grønne landskab og cykle eller mountainbike på en af de fantastiske ruter. Ægte Cowboys tager til naturreservatet, The Camargue, og rider måske gennem området på de vidunderlige hvide heste? Hvis I er rigtige vovehalse, tager I på bjergklatring eller rafting i Verdon Gorge floden. Er I til et lidt roligere tempo, så vil I elske at tage på kano eller kajaksejlads. Børnene vil elske en dag i en træklatringspark eller en magisk svømmetur, omkranset af den mest betagende udsigt ved det fortryllende vandfald Sillans-la-Cascade.

Seværdigheder og aktiviteter i nærheden af jeres campingplads i Provence

Provence har nogle af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Besøg den fantastiske landsby L'Estaque, hvor kunstneren Paul Cézanne levede sit liv og malede sine mest berømte malerier. Nyd at slentre i de brostensbelagte stræder i Gordes, forbi de gyldne stenhuse og op til det majestætiske slot fra det 16. århundrede og nyd en lækker frokost i de smukke omgivelser. Andre skønne steder at tilbringe en dejlig dagstur er Roussillon, Lacoste, Saint-Rémy-de-Provence og Ménerbes. Antikvitetselskere drager mod  L'Isle-sur-la-Sorgue, i nærheden af Avignon.  Med flere end 300 outlets, får I rig mulighed for at købe lige nøjagtig det, som I har brug for.  Har I lyst til at forkæle børnene, så bør I tage dem med en smuttur til Village des Automates Park i  Saint-Cannat. Denne fantastiske udendørs forlystelsespark byder på et væld af oplevelser, en kæledyrszoo og masser af sjove forlystelsesture for børnene.