Vacansoleil Logo
Databeskyttelse

Databeskyttelse

  1. Om Vacansoleil
  2. Databeskyttelse

1. Generelt Fra den 25. maj 2018 træder General Data Protection Regulation, altså databeskyttelsesregulativet, i kraft. Fra denne dato vil den samme databeskyttelseslov gælde i hele den Europæiske Union. Fortrolighedsspolitikken er blevet udfærdiget i henhold til denne lovgivning.

2. Hvem er ansvarlig for behandling af dine data? Backers Beheer BV og de affilierede selskaber, beliggende på Marinus van Meelweg 16, 5657 EN Eindhoven, Holland, er ansvarlig for behandling af dine data. 

3. Hvilken type personlig information indhenter vi? Vi indhenter kun de data, som du selv har udfyldt via formularer på vores hjemmeside, eller via e-mails, eller telefon, når du laver en reservation hos os. 

3.1. Personlig information og kontaktinformation Når du booker din ferie hos os, anmoder vi dig om dine kontaktdetaljer, inklusiv efternavn, fornavn, postadresse, e-mail adresse, telefonnummer, fødselsdato samt sprog. Vi beder dig også om navn og telefonnummer på en kontaktperson/person, som bliver herhjemme, og som vi kan kontakte i tilfælde af en nødsituation, mens du er på ferie. Når du registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev, anmoder vi naturligvis om din e-mail adresse, efternavn og fornavn. 

3.2. Interesser og præferencer Hvis du er registreret som modtager af vores nyhedsbrev, har du mulighed for at sende os dine feriepræferencer og interesser. Denne information gør os i stand til at sende dig information som er tilpasset dine interesser. 

3.3. Ferievurderinger og tilfredshedsundersørgelser Når du giver feedback gennem Trustpilot-anmeldelser eller Velkommen Hjem-undersøgelsen, kan vi indsamle personlige oplysninger såsom navne, e-mailadresser og enhver anden relevant information, du vælger at give. Disse oplysninger indgives frivilligt og bruges udelukkende med det formål at forbedre vores tjenester og vise jeres oplevelser på vores hjemmeside. De personlige oplysninger, der indsamles fra Trustpilot-anmeldelser og Velkommen Hjem-undersøgelsen, bruges til at forbedre vores tjenester og kundeoplevelsen. Vi kan også bruge disse oplysninger til at besvare kundeforespørgsler, adressere eventuelle bekymringer eller give opdateringer vedrørende jeres feedback. Med dit samtykke kan vi oversætte og offentliggøre din Trustpilot-anmeldelser og Velkommen Hjem-undersøgelsessvar på vores hjemmeside, hvilket sikrer, at jeres feedback er tilgængelig for et bredere publikum. Vi vil dog kun offentliggøre oplysninger, som du udtrykkeligt har accepteret at dele offentligt. Vi bruger Trustpilot, en betroet tredjepartsplatform, til at indsamle og administrere kundeanmeldelser. Trustpilot har sin egen privatlivspolitik, og vi opfordrer dig til at gennemgå den separat. Vacansoleil er ikke ansvarlig for fortrolighedspraksis på eksterne platforme og websteder. Vi opbevarer personlige oplysninger, der er indsamlet fra Trustpilot-anmeldelser og Velkommen Hjem-undersøgelsen, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Hvis du ønsker at få fjernet dine personlige oplysninger fra vores optegnelser, kan du kontakte os ved hjælp af oplysningerne i det sidste punkt.

3.4. Chat Når du har en chatsamtale med os, gemmer vi kun en kort beskrivelse af dit spørgsmål eller problem og resultatet af samtalen. Vi gemmer ikke personlig information, hvis du ikke ønsker at dele denne med os. 

3.5. Ingen betalingsinformation  Hvis du foretager en betaling i forbindelse med en reservation, bliver du omdirigeret til vores betalingspartners hjemmeside. Det er vores betalingspartner som behandler dine betalingsinformationer ved sikker betaling. Vi gemmer ikke bank-eller kreditkortinformation i denne proces.   

3.6. Personlig data, som automatisk gemmes på vores hjemmeside Vi bruger cookies og andre teknikker, så som JavaScript og web beacons.  Da vi nærer et ønske om beskyttelse af  dit privatliv og samtidig forbedre brugervenligheden i forbindelse med dine besøg på vores hjemmeside, er det vigtigt for os, at du ved hvordan vi bruger disse cookies. 

 vil vi forsøge at give dig så meget information som muligt omkring brugen af disse teknikker, og hvordan du kan tilpasse dem til dine ønsker. 

4. Hvorfor behandler vi dine personlige data?

4.1. For at give dig en succesfuld ferie Indsamling af dine personlige data er nødvendig af hensyn til den aftale du laver med Vacansoleil i forbindelse med din ferie. Vi kan ikke identificere dig korrekt, hvis vi ikke har dit fornavn, efternavn og postadresse.

Informationen om dine medrejsende er vigtig af hensyn til nøjagtig information om, hvorvidt personantallet passer til boligformen, men også med henblik på udregning af turistskat, som skal betales på campingpladsen. Tariffen varierer afhængig af alderen på deltagerne.

Hvis vi spørger om telefonnummeret på en kontaktperson/person der er derhjemme, så er det for at være i stand til at informere nogen i dit hjemland i tilfælde af en nødsituation, hvis du fx er ude af stand til selv at gøre det, eller for at kontakte dig igen, i tilfælde af, at vi ikke kan komme i kontakt med dig, på det telefonnummer du har oplyst til os. 

4.2. Kommunikation med dig vedrørende din ferie og din booking Telefonnumre og e-mailadresser er nødvendige for at  kunne give dig besked om vigtige informationer  i forbindelse med din booking og for at kunne hjælpe dig med at fuldføre, ændre/og eller annullere din booking.

Disse data er samtidig  nødvendige for at vi kan sende dig bookingbekræftelse, rejsepapirer, betalingsinformation osv.

Vi vil også gerne kunne informere dig ved afrejse, om eventuelle ændringer eller specielle situationer i den region, hvor du holder din ferie.

Du kan vælge enten at modtage disse informationer via sms eller e-mail. De har ikke karakter af reklamemails, men derimod vigtig og relevant information i forbindelse med din ferie. Hvis du vælger at takke nej til modtagelse af nyhedsbreve, vil du stadig modtage denne nødvendige information.

Vi vil kontakte dig ved hjemkomst for at høre om din ferieoplevelse.

4.3. For at sende dig nyhedsbreve (markedsføring).  Når du er modtager af vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig løbende at modtage ferietilbud via e-mail. 

Hvis du er kunde hos os, vil vi efter din ferie, sende dig information om eventuelle ferieophold med Vacansoleil, via vores ugentlige nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via afmeldingslinket i bunden af disse nyhedsbreve.    

Vi bruger også din mailadresse til Custom Audience via Facebook. Vacansoleil udfører Custum Audience ved at uploade e-mailadresser fra vores abonnenter ved hjælp af et markedsføringsredskab. Denne gruppe kan dernæst linkes til en specifik facebook kampagne: kun de Facebook brugere, som matcher målgruppen, vil se kampagnen. Du kan læse mere om, hvordan du kan undgå dette, i disse retningslinjer. 

4.4. For at sende dig post Som kunde er det også muligt for dig at modtage tilbud fra Vacansoleil via almindelig post. Vi udleverer ikke dine personlige data til tredjepart i forbindelse med direkte marketing, via post.

4.5. For at personliggøre og forbedre din kundeoplevelse Online data indsamlet under dit besøg på vores hjemmeside, bruges til følgende: 

- Analyse af anonym data til internt brug for at gøre dit besøg på vores hjemmeside endnu mere behageligt og mere målrettet i fremtiden; - Intern analyse for bedre at kunne målrette vores produkter til både vores eksisterende og potentielle kunders behov.  - For at være i stand til at sende dig beskeder baseret på dine ønsker og interesser ,eller i overensstemmelse med din adfærd på vores hjemmeside; - For at kunne sende dig målrettede feriereklamer. I vores 

 informerer vi dig detaljeret om disse målsætninger og hvordan du kan tilpasse dem til dine egne ønsker og præferencer.

5. Personlige data, som vi deler med tredjepart

5.1. Kontaktdetaljer i forbindelse med en feriereservation Den information,  vi indsamler under reservationen, bliver ikke udleveret til tredjepart, med undtagelse af følgende parter:

  • Campingpladsen, hvor du skal afholde din ferie.

Visse detaljer vil blive kommunikeret til campingpladsen, indenfor retningslinjerne i den kontrakt, som du har med Vacansoleil. Dette inkluderer følgende personlige detaljer: Fornavn og efternavn. Med henblik på at hjælpe receptionen på campingpladsen, sender vi dem også din adresse. Receptionen er nødsaget til at rekvirere denne information, på grund af forskrifter fra de lokale myndigheder.

Hvis campingpladsen ved ankomst anmoder om øvrige personlige detaljer, med henblik på at kunne identificere dig, er det campingpladsens ansvar, og ikke Vacansoleils. 

  • Forsikringsfirmaet.

Hvis du har valgt at tilkøbe en afbestillingsforsikring eller rejseforsikring til din reservation, vil de personlige data, som er nødvendige for udfærdigelsen af dine forsikringer blive videregivet til vores forsikringsselskab: Europæiske Rejseforsikring. 

ERV har fuldt ud outsourcet behandling af disse forsikringer til Europæiske Rejseforsikring A/S - Frederiksberg Allé 3 - 1790 København V .

  • Inkasso i tilfælde af manglende betalinger.

Hvis du stadig ikke har betalt den fulde betaling, efter at have modtaget vores betalingspåmindelser, er vi nødsaget til at videreføre din sag til inkasso, til hvem vi udleverer følgende personlig information: fornavn, efternavn, køn, sprog, adresse, telefonnummer. 

De vil kun kontakte dig i forbindelse med dit udestående hos os. Inkassobureauet må under ingen omstændigheder bruge dine data til andre formål end i forbindelse med det retskrav Vacansoleil har gjort gældende overfor dig.  

  • Politi eller retsvæsen når de udbeder sig det.

I tilfælde af alvorlige hændelser på campingpladsen, kan de lokale myndigheder udbede sig personlig data i forbindelse med deres undersøgelse. 

5.2. Kontaktinformation med henblik på kommunikation i forbindelse med markedsføring Dit efternavn, fornavn samt  mailadresse, som vi har indhentet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev bliver ikke videregivet til tredjepart. Hvis vi indgår et fremtidigt samarbejde med tredjepart i forbindelse med markedsføringstiltag (konkurrencer og kampagner), vil vi altid bede om din accept af brug af din mailadresse til denne form for kampagner. 

5.3. Personlig data, som automatisk bliver gemt via vores hjemmeside For at kunne sende dig målrettede campingreklamer, som er tilrettet dine feriepræferencer, bruger vi cookies, som er anbragt på vores hjemmeside af tredjepart. Mere information om disse parter og hvordan du kan tilpasse dine præferencer i forhold til tredjepart kan du finde under vores 

.

6. Hvor længe beholder vi dine personlige data? Af statistiske årsager beholder vi dine personlige data i op til 5 år efter den sidste reservation. Vi ønsker altid at kunne skelne mellem eksisterende og nye kunder.

Modtager af nyhedsbreve, som endnu ikke er kunder, bliver i vores e-mail datasystem i op til to år efter afmeldelsesdatoen. Dette vedrører kun data som kunder har oplyst  i deres nyhedsbrevprofil (fornavn, efternavn, mailadresse, interesser etc). Hvad angår lagring af data, som automatisk oplyses ved besøg på hjemmesiden, bedes du se vores 

7. Dine rettigheder til adgang til egne data Du har til enhver tid ret til at modtage dine personlige informationer, uden gebyrer. 

Hvis du ikke er kunde hos os, men har abonneret på vores nyhedsbrev, kan du til enhver tid se din personlige information, på den profil, som du udfyldte i reservationsprocessen eller efterfølgende. Du finder denne information via linket nederst på hvert nyhedsbrev.  

Hvis du anmoder om dine "adgangsrettigheder" over telefonen, er vores ansatte forpligtede til at tjekke din identitet på enhver mulig måde. Du kan kontakte os via e-mail: privacy-dk@vacansoleil.com.  Venligst oplys dit navn, adresse og telefonnummer, så vi kan verificere din adresse. Vi skal kunne forsikre os om, at vi taler med rette vedkommende. 

8. Dine rettigheder til ændringer, sletning og overførsel af dine data WHvis dine personlige detaljer ikke er korrekte ( hvis du fx er flyttet), kan du give os besked ganske gratis på: privacy-dk@vacansoleil.com Det er også altid muligt at tilpasse dine interesser og præferencer via profilsiden, som du finder i linket nederst på dit nyhedsbrev. 

Det er ikke længere muligt at ændre i dine ferievurderinger efter at du har indsendt dit feedback i tilfredshedsundersøgelsen. Vi antager, at du har udfyldt undersøgelsen korrekt.  

Hvis du har ønsker om at få fjernet alle data fra vores filer, kan dette foretages på samme måde. Venligst bemærk, at vi ikke kan slette dine personlige data, mens du stadig har en igangværende reservation hos os, eller mens du stadig har økonomiske forpligtelser overfor Backers Beheer BV og deres samarbejdspartnere. 

Før du går videre med denne forespørgsel, er det vigtigt for os at kende årsagen til dit ønske om sletning af dine data (som er sikkert opbevaret hos os). Skyldes det, at du ikke længere ønsker at modtage reklamenyhedsbreve?  Dette kan du nemt selv sørge for via "afmeld nyhedsbrev" linket nederst i dit nyhedsbrev. Du kan også informere os på e-mail: privacy-dk@vacansoleil.com. 

Hvis du gerne vil have fat i dine data via et elektronisk medie (fx i en excel fil), kan du anmode om dette via e-mail: privacy-dk@vacansoleil.com. Vi har kun de oplysninger som du har givet os via reservationsformularen, og videregiver dem først, når vi er sikre på din identitet, og indenfor den lovpligtige periode på en måned efter din anmodning. 

Ved enhver form for anmodning bedes du huske at gemme alle dine kontaktdetaljer, så vi kan behandle din forespørgsel direkte og være sikre på, at vi har fat i rette vedkommende.  Så husk at informere om dit efternavn, fornavn, fødselsdato, mailadresse og eventuelt også telefonnummer.

9. Din indsigelsesret Du kan gøre indsigelse imod vidergivelse af dine data til markedsføring. 

Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine data til det formål at sende dig reklametilbud via post, nyhedsbreve eller via Facebook custom audience, kan du meddele dette  via e-mail: privacy-dk@vacansoleil.com, eller ved at afmelde dig via afmeldelseslinket nederst på vores hjemmeside. 

Hvis du ikke ønsker, at vi fortsat bruger dine data, når du surfer på vores hjemmeside (via cookies) til at sende dig tilbud via vores reklamenetvæk, skal du gøre klart opmærksom på dette på vores hjemmeside via vores "

. Linket til denne side kan findes nederst på vores hjemmeside. Når du slår funktionen til at modtage cookes fra, vil du ikke længere modtage nogle reklamer som følge af eventuelle besøg på vores hjemmeside. 

10. Sikkerhed Vacansoleil har udviklet sikkerhedsforanstaltninger, som er teknisk og organisatorisk målrettet det formål at undgå ødelæggelse, tab, falskneri, ændringer, fejlagtigt uautoriseret adgang for eller advisering til tredjepart af dine personlige data og andre former for uautoriseret brug af data. 

I tilfælde af misbrug af dine personlige data, påtager Vacansoleil sig ansvaret, såfremt det skyldes udfald i sikkerhedsforanstaltningerne, med eventuel efterfølgende kompensation ved påvist skade. 

Vi kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for nogen former for direkte eller indirekte skade som resultat af forkert eller ulovmæssig brug af dine data fra tredjeparts side. I den henseende er det vigtigt, at du som kunde sørger for at efterleve sikkerhedsforanstaltningerne, fx ved at forhindre uautoriseret adgang til din registreringsadresse. Du er eneansvarlig for brug af din computer og IP adresse, såvel som dens sikkerhed. Vacansoleil holder kunden informeret om, at vores hjemmeside kan indeholde links, hyperlinks, eller referencer til andre hjemmesider, som Vacansoleil ikke har råderet over og som dermed ikke hører under selskabets fortrolighedspolitik. Disse hjemmesider styres ikke af Vacansoleil, og selskabet kan dermed ikke holdes ansvarlig for deres indhold og heller ikke for indhold eller servicetjenester inkluderet heri. Vi anbefaler derfor, at du nøje gennemlæser alle fortrolighedsforordninger på hvert enkelt hjemmside du besøger, da disse kan afvige fra vores fortrolighedspolitik.

11. Databeskyttelses myndighed Nærværende databeskyttelsespolitik er udarbejdet i henhold til det nye Europæiske databeskyttelsesregulativ: General Data Protection Regulation.  Hvis du har en klage, har du altid muligheden for at kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed: Datatilsynet - Borgergade 28, 5 - 1300 Copenhagen K 

Tel. +45 33 1932 00  e-mail: dt@datatilsynet.dk. Eller den Hollandske Data Protection Commissioner"" Autorieteit Persoonsgegevens"", som er den ledende overvågende myndighed under Backers Beheer B.V.  Du kan kontakte: Dutch Data Protection Commissioner på den følgende addresse: postbus 93374-2509 AJ DEN HAAG, Holland - Tlf.: 00 31 (0) 900 - 2001 201. 

12. Accept Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du automatisk samtidig alle de forordninger som henhører under vores fortrolighedspolitik og at Vacansoleil indsamler og behandler dine data i henhold til denne politik. 

13. Kontakt Hvis du har brug for yderligere  information eller har kommentarer vedrørende vores fortrolighedspolitik, kontakt venligst vores kundeservice via email: privacy-dk@vacansoleil.com, eller postadressen: Kindhestegade 3A, 4700 Næstved.