Vacansoleil Logo

Oplev Europa

Bliv en del af vinderholdet, Vacansoleil og Team Jumbo-Visma

I 2023 bliver Vacansoleil medsponsor af skøjte- og cykelholdet Team Jumbo-Visma. Fra europamesterskaberne i skøjteløb til de helt store cykelløb; vi er til at finde hele vejen langs banen. Og nu kan du slutte dig til os! Tilmeld dig nu for at få chancen for at vinde fantastiske præmier, få eksklusive fordele og blive inspireret til dine næste ferieeventyr. Når Team Jumbo-Visma vinder, vinder du også!

Tilmelding

*Der kræves en accept for at deltage i denne kampagne
Dine data er sikre
Team Jumbo Visma

Opnå eksklusive fordele og få fantastiske giveaways

Norcenni e-bike cipressi

Få et forspring!

Stræb efter den gule og lyserøde trøje. Nå bjergtoppene. Slå banerekorder. Og ja...oplev fantastiske ferier! Mens topatleterne fra Team Jumbo-Visma går efter den allerbedste præstation, spurter vi for at give dig en fantastisk ferie.

I år er vi alle vindere. Hele sæsonen får du glæde af eksklusive giveaways, spændende indhold og fremragende fordele. Varm kroppen op og forbered dig på en sensationel sæson.

Tilmeld dig nu og få et forspring! Vi kalder det win-win!

Win = Win

Når Team Jumbo-Visma vinder, vinder du også! Afhængigt af det specifikke hold og event, har du mulighed for at vinde fantastiske præmier. Næsten som du selv stod på podiet iført den gule trøje!

  • Gratis campingferier
  • Billetter til de største cykelløb
  • Team Jumbo-Visma trøjer & gadgets
  • Eksklusive Tour du Soleil-tips
  • Fantastiske fordele for medlemmer

Tilmeld dig og vind. Vi kommer i mål sammen!

Breakfast Team Jumbo Visma
Corvus

Tour du Soleil

Landskaber med grønne bakker og snoede veje. Fantastisk udsigt over solbeskinnede regioner. Et cykelløb er som en femstjernet tur gennem Europas natur.

Under de kendte ture og cykelløb kommer atleterne fra Team Jumbo-Visma forbi de smukkeste områder i fx Frankrig, Italien og Spanien. Steder du bør udforske og hvor du helt sikkert vil få alletiders ferie! Vi følger Team Jumbo-Visma langs ruterne i touren og fremhæver de specielle destinationer for dig.

Sæt dig virtuelt med os i sadlen og bliv inspireret til din næste ferie. Tour du Soleil overgår din vildeste (cykel)fantasi!

Go camping!

Go cykling!

På campingpladsen vil du se masser af cykler parkerede op ad træer. Børnecykler, mountainbikes, racercykler. Det er ikke nogen overraskelse, da vores 600 topcampingpladser ligger på de smukkeste destinationer i Europa: den perfekte base for en cykeltur med familien, din partner eller dine cykelkammerater. På to hjul oplever du området fra sin bedste side. Hvem ved, måske møder du nogle af atleterne fra Team Jumbo-Visma under deres træning.

og begynd at drømme om ferien!

Norcenni