Campingpladser i Holland

Camping i Holland

En campingferie i Holland fremkalder billeder af lange, rolige cykelture forbi farverige tulipanmarker og vindmøller, der drejer i brisen ved kanalerne. Det dejlige landskab inspirerede kendte malere af den gamle hollandske skole, til at frembringe mesterværker og er den perfekte kulisse for en dejlig campingferie.

Læs mere
Vælg mellem 15 campingpladser i Holland med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Bergumermeer

Suameer - Friesland - Holland

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Fantastik feriested vedsøen Bergumermeer midt i Friesland. Fuld af komfort og feriefacilieteter for alle aldre, som fx et herligt indendørs svømmeparadis, smuk restaurant og eventyrlige legepladser for børnene. </span><span lang="EN-US">Et dejligt afbræk fra hverdagen!<o:p></o:p></span></p>

Camping Vakantiepark de Luttenberg

Luttenberg - Overijssel - Holland

En meget børnevenlig campingplads ved Sallandse Heuvelrug, lige i udkanten af skoven. Der er masser af faciliteter på campingpladsen, et professionelt underholdningsteam og pladsen er en ideel base for dagture i omgivelserne.

Camping Mölke

Zuna - Overijssel - Holland

Nyd det dejlige Regge-flodområde. Lej en kano eller tag med pladsens egen elektriske luksusbåd over vandet. Smag på den skønne egnsret vildt-gullash med rosmarin, mmm...

Camping De Twee Bruggen

Winterswijk - Gelderland - Holland

Denne campingplads er del af en stor feriepark og her er mange muligheder for sjov for mindre børn. Pladsen ligger nær en skøn sø med strand og en masse forskellige aktiviteter. Området er også perfekt til en cykeltur.

Holland er et af de tættest befolkede lande i Nordvesteuropa og med en enorm mangfoldighed i naturen. Kyststrækningen er et tilflugtssted med brede, rene sandstrande, oplagte til en picnic for hele familien. Inde i landet vil I opleve provins efter provins med  slående sceniske landskaber lige til at udforske. Lej en cykel og kør gennem de fantastiske National Parker Hoge Veluwe og Grote Peel. Lyst til at shoppe eller nogle kulturelle oplevelser? Det er muligt, kun en kort køretur fra campingpladsen.

Amsterdam er den mest berømte hollandske by og Hollands hovedstad. Der finder I nogle af de fineste kunstmuseer i Verden, et væld af historiske seværdigheder og rigelige muligheder for shopping. Selv om Amsterdam er meget populær er der mange andre fantastiske byer, der er værd at besøge; Delft, Leiden, Haarlem, Utrecht og Den Bosch er alle specielt smukke og fyldt med interessante ting at se. Tager I på ferie med børn? Så er der rigeligt at vælge imellem! Med flere verdensklasses forlystelsesparker, Wildlife parker og gode zoo’s er der noget sjovt for hele familien.

Søger I den perfekte kombination af kultur, sightseeing og sjov for familien? Et levende og venligst sted med fantastisk smukt landskab? Så er en campingferie i Holland et oplagt valg.

Kulturelle højdepunkter i Amsterdam, Delft, Haarlem, Utrecht og Den Bosch

Holland forkæler jer virkelig, når det drejer sig om kulturelle seværdigheder. Med det skønne Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Noord Brabant’s Museum og Maurithuis kan kunstelskere nyde de gamle mestres realisme i værker af Vermeer og Rembrandt, Van Goghs farver og den rene fantasi af Hieronymus Bosch. Det maritime museum i Amsterdam bringer jer tilbage til Hollands guldalder og historikere kan få et glimt af, hvor jødiske Anne Frank under 2. Verdenskrig gemte sig og skrev sin dagbog.

Camping ved havet i Holland

Camping ved kysten er en dejlig oplevelse i Holland. Der er mange skønne strande her. Fra de brede, rene sandstrande i Kijkduin og Scheveningen, de smarte og livlige strande i Zandvoort til Zeelands klitfyldte kyster. Søger I uspoleret natur og ro? Så nyd en dag på de dejlige Vestfriesiske Wadden øer. Der er flere campingpladser nær disse områder. Nogle af dem, er kun en kort gåtur fra havet.

Dejlige ture for hele familien fra campingpladsen

Holland er et relativt lille land, så der er aldrig langt til en sjov dag i en forlystelsespark eller Wildlife park. Efteling er en af Europas største forlystelsesparker, hvor eventyr kommer til live.  I behøver ikke tage til Afrika for at opleve ’the big 5’.’I Safaripark Beekse Bergen kan I se dem fra båd, bus eller egen bil. Hvis I er glade for havliv bør I besøge Delfinarium. Toverland og Plopsaland er dejlige forlystelsesparker for de helt små.