ch.jpg

Camping i Schweiz

Camping i Schweiz

Alle de klicheer I har hørt om Schweiz er selvfølgelig sande. De laver den bedste chokolade, ost og ure og alt kører til tiden. Der er jodlen og fondue. Men der er også det smukkeste landskab, I nogensinde har været så heldige at se. Krystalklare søer, imponerende og majestætiske bjerge og fantastiske naturparker. Med Zürich, Bern, Basel, Luzern og Geneve har de også nogle af europas mest charmerende kosmopoler. Vær forberedt på at genopfriske jeres franske, tyske og italienske sprogkundskaber, da de mange grænser til andre lande gør Schweiz til et ekstremt flersproget land. Det schweiziske køkken er varieret og velsmagende. Der er rigeligt med frisk luft i det skønne udendørs paradis – Alperne. Med al den chokolade, udendørsaktiviteter og spektakulære dagsudflugter for børnene er Schweiz perfekt til en fantastisk campingferie for familien.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Schweiz med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Schweiz

Perfekt beliggende ved Thunersøen og tæt på Intersøen. Velholdt campingplads med masse af vandsport og et grønt område til solbadning. Prøv bjergvandring og besøg Bern.

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Schweiz

Velbeliggende med fin udsigt over Simplonpasset. Godt udgangspunkt for ture i bjergene, en tur til Leukerbad og Aletsch gletscheren - Europas længste.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Schweiz

Dejlig familie campingplads med gode faciliteter og med meget fokus på børn. Ved siden af campingpladsen kører en kabellift dig op til en spændende gåtur i bjergene.