Campingpladser i Malgrat de Mar

Camping i Malgrat de Mar

Ønsker I at slippe væk fra den travle hverdag derhjemme? At slappe af eller være aktive? Så byder en campingferie i Malgret de Mar på det hele. Centrum af Malgret de Mar er det perfekte sted at  tage på shopping. Nyd det spanske køkken i en af de mange restauranter eller nyd solen på en terrasse. Næsten alle campingpladser i den populære badeby er beliggende nær de smukke strande og det smukke blå hav. Her kan I slappe af eller være aktive og dyrke alle former for vandsport. I vil få en fantastisk ferie på jeres campingplads i Malgrat de Marts.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Malgrat de Mar med Vacansoleil

 

Naturelskere kan også føle sig helt hjemme i Malgrat de Mar. Catalonien har meget mere at byde på udover smukke strande og berømte feriesteder. Pyrenæerne og de forskellige naturparker er rigtigt gode eksempler. Udforsk de robuste bjerge, de catalanske plateauer, den vilde kyst, og de imponerende floder. Besøg byer som Barcelona og Girona og glem ikke at tage en tur med jeres børn til Waterworld i Lloret de Mar eller til badelandet Marineland i Palafolls. Det er ren glæde at være på en campingplads i Malgrat de Mar.

Camping Del Mar

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanien

Lille hyggelig familie campingplads tæt på stranden. Godt vedligeholdt pool og restaurant. Børnevenligt og i gåafstand til Malgrat.

Camping Resort Els Pins

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanien

Det bedste sted for dem, der ønsker at tage på stranden hver dag. Ideelt til børn. Der er også pool og børnepool. Toget til Barcelona afgår 1,5 km fra pladsen.