Campingpladser i Bodensee

Camping på Bodensee

Camping på bredden af Bodensee: betyder international camping. For Bodensee i Sydtyskland deles af Tyskland, Østrig og Schweiz. Regionen byder på masser af sjov, sportslige og kulturelle udflugter. Der mangler ikke muligheder for noget at foretage sig da området byder påvandreture, cykling, svømning, sejlsport, surfing eller besøge byerne i området. Så en skøn ferie uden et  kedeligt øjeblik er, hvad I får på campingpladsen på Bodensee.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Bodensee med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Ferienpark Orsingen

Orsingen - Bodensee - Tyskland

En godt beliggende campingplads med gode legemuligheder for børnene. Attraktive omgivelser nær Bodensee og det kendte Rhinen Vandfald nær Schaffhausen.

De fleste campingpladser er beliggende ved søen. Så vandsportsaktiviteterne er altid tæt på campingpladsen på Bodensee. Romantiske byer som Friedrichshafen og Konstanz er bekvemt i nærheden. Og med kort afstand til de to andre lande kan I besøge  Bregenz i Østrig, hvor I måske ønsker at bestige Mount Pfänder. Schaffhausen vandfald og blomsterøen Schweiz er ligeledes et must at se på jeres ferie på campingpladsen Bodensee i Tyskland.