Campingpladser i Schwarzwald

En campingferie i Schwarzwald

Når I tager på familieferie i Schwarzwald i Tyskland, befinder I jer i eventyrlige omgivelser, som taget ud af en af Brødrene Grimms historier. I er omgivet af tætte, frodige, grønne skove, charmerende, hyggelige byer og søer, naturparker og bjerge.  Schwarzwald råder over de perfekte omgivelser til udendørsaktiviteter, med endeløse vandre- og cykelruter og gode vandsportsmuligheder. I kan opleve spændende historie og kultur i de dejlige byer Freiburg, Heidelberg, de berømte vinbyer Offenburg og Heidelberg og I finder her et af Europas fineste Sparesorts Baden-Baden. Det er en drøm at passere gennem søvnige, fortryllende landsbyer, hvor det ser ud som om tiden har stået stille, og kønne, uspolerede floddale. Besøg Triberg, med Tysklands højeste vandfald og Tysklands hovedstad for kukure. Med en af Europas største temaparker i nærheden i Rust, har Schwarzwald alt I får brug for til en fantastisk campingferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Schwarzwald med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Kinzigtal

Steinach - Schwarzwald - Tyskland

Hyggelig campingplads i en dal med en skøn udsigt. Dejlig international atmosfære med meget fokus på børneaktiviteter. Gratis entré til den store offentlige swimmingpool.

Familiesjov ved en sø eller flod i Schwarzwald

Schwarzwald byder på mange vidunderlige steder til vandsjov. Det nærmeste på  jeres campingplads er Kinzigfloden, bare 2 km væk, et godt sted for kano og kajaksejlads. Lyst til en svømmetur i det rene vand i en naturlig, idyllisk sø? Så er det bare med at komme afsted til den dejlige sø Waldmattensee, ved Kippenheimweiler 24 km væk. Pak en god picnickurv og tag til den største og mest berømte sø i Schwarzwald Titisee. Den ligger 75 km væk, men er med sine muligheder for at svømme, sejle, windsurfe og vandre langs søbredden, hele køreturen værd. Achernsøen (50 km væk) er ideel til børn, da den kun langsomt bliver dybere og også har en legeplads. Hvis I gerne vil fange aftenens grillmiddag selv, skal I besøge Alpirsbach – sølvsøen.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Schwarzwald

Camping i Schwarzwald regionen er et eldorado af friluftsaktiviteter. Vandsportsentusiaster kan sejle i kano eller kajak på floden Kinzig og svømmere søger afkøling i det kølige vand i den nærliggende sø Waldmattensee. Med mere end 22.000 km vandre- og cykelruter i Schwarzwald, er der altid interessante steder at opdage i nærheden af jeres campingplads, fx vinruten til Gengenbach. Den mest interessante rute er Kinzigtal Jakobsweg, der løber langs Kinzigdalen forbi små, postkortskønne landsbyer. Sidst i det 19. århundrede blev vandring i Schwarzwald gjort populært af Philipp Bussemer fra Baden-Baden. Han etablerede verdens første informationscenter for vandrere. Mountainbikere tager til Kandel, hvor de kører gennem det bakkede skovområde. Det er også alletiders sted for paragliding. Hvis I har lyst til at fiske er ’Silver Lake’ i Alpirsbach det rigtige sted at opholde sig.       

Byture nær jeres campingplads i Schwarzwald

I kan opleve ren selvforkælelse i Baden-Baden, den største by i Schwarzwald og en af Europas mest fashionable spabyer. Nyd lidt gammeldags luksus og lad de termiske bade udføre deres magi, så kan I vende tilbage til campingpladsen friske og med nyopladede batterier. Det er også turen værd at tage fra jeres campingplads til Tysklands varmeste by Freiburg (48 km).  Denne hyggelige by grænser op til Schwarzwalds dejlige vinmarker. I kan slentre gennem de maleriske, brostenbelagte gader med bindingsværkshuse. Gøre stop i en Biergarten ved kanalen og nyde en frokost ledsaget af den lokale øl. Husk også at tage en tur med svævebanen til Schlossbergbjergets udsigtstårn og nyd en fabelagtig udsigt over byen. Hvis I er interesserede i vin, vil I nyde et besøg i Offenburg, Scharzwald regionens officielle vinhovedstad. Nyd den lokale drink og lækker mad på en af de hyggelige cafeer. Længere væk (150 km), men værd at besøge, er Tysklands ældste universitetsby, Heidelberg. Gå gennem den smukke gamle barokby og se, hvorfor digtere, malere og forfattere lader sig charmere af dette sted.

Attraktioner og oplevelser nær campingpladsen i Schwarzwald

Naturen spiller en stor rolle i de interessante attraktioner Schwarzwald har at tilbyde jer nær jeres campingplads. Tag på en naturskøn køretur ad Schwarzwaldhochstrasse til Baden-Baden og se den centrale del af Schwarzwaldregionens gamle, søvnige landsbyer. I kan så fortsætte til de kønne skove ved Kinzig og Gutachdalen, hvor I kan se Tysklands højeste vandfald (163 m højt) i Triberg (31 km). Hvis I er glade for øl, kan vi anbefale jer et besøg til  bryggeribyen Alpirsbach, foretrækker I vin så vil I nyde en gåtur ad vinruten i Offenburg.  Trænger I til aktivitet kan I cykle den 14 km lange rute til byen Gengenbach fra det 18. århundrede. Hvis I vil glæde børnene, så tag en tur til Roadelbahn Gutach, trærutschebanen nær Gutach. I kan også køre de 45 min. det tager at komme fra jeres campingplads i Schwarzwald til Europa Park. Det bliver alletiders dag for hele familien i Tysklands bedste familieforlystelsespark.