Campingpladser i Ruoms

Camping i Ruoms

Vil I holde ferie på en camping i Ruoms? Så vil jeres ferie ligge i et landskab, der er et opland for fem floder. Ruoms ligger i det sydlige Ardèche og campingpladserne i denne region er meget populære. Mellem Cévennes og Ardèche finder i Païolives skov. Et storslået naturområde med dybe grotter, stejle skrænter og forrevne klippeformationer, som nogle gange ligner dyr eller mennesker. En tur ned af bjerget på floden Chassezac kan stærkt anbefales når I opholder jer på en camping i Ruoms.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Ruoms med Vacansoleil

Camping Aluna Vacances

Ruoms - Ardèche - Frankrig

I Ardèche regionen, tæt på Vallon Pont d'Arc. Besøg "marché nocturne", det tillokkende marked hver onsdag aften, hvor der bl.a. er musik, lokale produkter, søde sager og ren fornøjelse.

Nær Ruoms ligger campingpladsen Aluna Vacances og ligeledes campingpladsen  Le Domaine de Chaussy. Begge campingpladser tilbyder en lang række faciliteter for alle aldre. Ruoms selv har en hyggelig, indbydende gågade. Byen kan også prale af et vinmuseum, hvor I kan smage og opdage vine fra Ardèche. Aktiviteterne i omegnen omfatter huleudforskning, bjergbestigning, kanosejlads, svømning og meget mere. Oplev de mange forskellige og book et ophold på campingpladsen i Ruoms.