fr-ave.jpg

Campingpladser i Auvergne/Aveyron

Camping i Auvergne

På en camping i Auvergne er livet skønt. Dette område af betagende skønhed i det centrale Frankrig byder på store skove, brede åbne landskaber, kratersøer og beskyttede vulkaner i Massif Central. Auvergne er i hjertet af landet og er en perfekt base hvorfra I kan nyde en lang række seværdigheder og aktiviteter. Fra jeres camping i Auvergne kan I drage fuld fordel af den barske natur, de naturlige smukke steder samt de historiske og kulturelle tilbud. De mange borge og fæstninger fortæller historien om Auvergne.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Auvergne/Aveyron med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Genêts

Salles-Curan - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Smukt feriested ved grænsen til Lac Pareloup. Her kan I fiske, surfe, svømme og solbade i det krystalklare vand og den sunde bjergluft. Her er ny pool og skøn atmosfære.

Camping Le Caussanel

Canet-de-Salars - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Dejlig campingplads ved bredden af Lac de Pareloup. Dejlige pools med rutschebaner, en stor plæne til solbadning ved søen, mange vandsportsmuligheder. Besøg Rodez og Millau.

Camping La Boissière

Saint-Geniez-d'Olt - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Charmerende campingplads med swimmingpool, legeplads og en sporty atmosfære ved floden Lot. I kan sejle kano ned ad floden fra campingpladsen og nyde nogle interessante kanoture på helt op til 50 km!

Camping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Lille campingplads anlagt i terrasser ved Aveyron og Sarransøen med en storslået udsigt. I kan fiske, svømme og tage ud på vandcykler i søen. Dejlig swimmingpool med en stor vandrutschebane.

Camping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Smukt beliggende campingplads tæt på Millau, for foden af bjergene. Gode swimmingpools, men yngre børn kan også lege sikkert i vandet ved flodens småstensstrand.