fr-ave.jpg

Campingpladser i Auvergne/Aveyron

En campingferie i Auvergne

I denne region mødes I af vidunderlige bjerge, frodige, grønne skove og vildt, uspoleret landskab. Og kan fryde jer over krystalklare søer, varme mineralske kilder og smukke landskaber. En ferie i Auvergne er en uforglemmelig oplevelse i hjertet af Frankrig og det perfekte sted at nyde en campingferie for familien. I kan vandre eller køre mountainbike gennem regionen og passere et fascinerende landskab  med kratere, kupler af lava, frodige dale og bugtende floder. Friluftsentusiaster kan rigtig slå sig løs  i Regional Parc Naturel des Volcans d’Auvergne eller ved de majestætiske søer Chambon, Sarrans, Selve, Aydat eller Pareloup. Besøg den historiske spaby Vichy, Clermont-Ferrand regionens storslåede middelalderhovedstad, pilgrimsbyen Le Puy-en-Velay og billedskønne Peyre, som er kåret til Frankrigs smukkeste landsby.  Hvis I søger en afslappet campingferie i Frankrigs uberørte område, så følg i Hertugerne af Bourbons fodspor og lad jer forkæle af Auvergnes uimodståelige pragt.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Auvergne/Aveyron med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Genêts

Salles-Curan - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Smukt feriested ved grænsen til Lac Pareloup. Her kan I fiske, surfe, svømme og solbade i det krystalklare vand og den sunde bjergluft. Her er ny pool og skøn atmosfære.

Camping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Mindre, terrasseopdelt campingplads i Aveyron regionen i Frankrig. Lige ved Sarranssøen. Gode fiske-og svømmemuligheder i søen. Dejlig swimmingpool med udsigt og en stor vandrutschebane.

Camping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Smukt beliggende campingplads tæt på Millau, for foden af bjergene. Gode swimmingpools, men yngre børn kan også lege sikkert i vandet ved flodens småstensstrand.

Camping La Ribeyre

Murol - Auvergne/Aveyron - Frankrig

En skøn campingplads til familier i det grønne vulkanområde Puy de Dome. I kan svømme i det fantastiske vandland eller i den private sø.

Camping Domaine des Tours

Saint-Amans-des-Côts - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Rummelig campingplads anlagt i niveauer, der er en opvarmet swimmingpool og vandland. Placeret ved Lac Selve, med mange sportsaktiviteter.