Campingpladser i Charente-Maritime

En campingferie i Charente-Maritime

Charente Maritime er et vidunderligt sted at tilbringe en sjov campingferie for hele familien. Det dejlige klima sørger for milde vintre og lune somre. Området byder på en endeløs kyststrækning, og der er altid en lækker strand nær jeres campingplads. Fra de livlige badebyer La Palmyre og Royan til de roligere vande ved Saint Palais-sur-Mer. Besøg de skønne byer La Rochelle, Saintes og Rochefort og oplev kultur og historie. Ønsker I udendørsaktiviteter? Så kan I vælge mellem kajak, surfing, vandring eller ridning. Noget af det bedste fisk og skaldyr i Frankrig får I på øerne Île de Ré and Île d'Oléron eller på østersfarmene i Marennes-Oléron. Når I holder ferie i Charente-Maritime befinder  I jer dybt inde i Cognac-landet. Besøg vingårdene, køb en flaske, slap af på terrassen tilbage på campingpladsen og nyd et glas mens I ser solen gå ned.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Charente-Maritime med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Séquoia Parc

Saint Just-Luzac - Charente-Maritime - Frankrig

Storslået naturregion med østersbanker, skove og sumpområder. Og skønne campingpladser som Séquoia Parc. Med fantasifuldt udformet poolområde og førsteklasses faciliteter.

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Frankrig

En stor campingplads med en skøn swimmingpool. Beliggende midt i en stor fyrreskov. Børn vil elske dette sted. Tag også på en hyggelig slentretur ad Royan boulevarden.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrig

Et stort område med masser af muligheder for udfoldelse for både unge og ældre. Campingpladsen bobler af aktiviteter, både om dagen og om aftenen. Showtime!

Camping Bonne Anse Plage

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrig

Livlig campingplads for børn og teenagere som er vilde med sport! Lige midt i naturområde og fuld af smukke strande. Omgivelserne er bilfri. Så det er bare med at komme afsted og udforske området på cykel!

Camping Les Charmettes

Les Mathes - Charente-Maritime - Frankrig

En livlig campingplads med en stor vandpark og en bred vifte af aktiviteter. I denne region handler alt om det glade strandliv! I finder den nærmeste strand blot 4 km fra campingpladsen. Her er fantastisk for børn: den kendte La Palmyre Zoo ligger (næsten) lige rundt om hjørnet.

Familiesjov ved stranden i Charente-Maritime

Charente-Maritime er beriget med en masse skønne sandstrande nær jeres campingplads, så I er sikret en dejlig campingferie ved vandet. De livlige badebyer St. Georges de Didonne og La Palmyre har brede sandstrande og mange faciliteter. Saint Palais-sur-Mer har et roligt vand og er perfekt til børn. Den 12 km lange Grande Plage på Ile d’Oléron er fyldt med sandklitter og store fyrretræer og er noget roligere. Ønsker I de smukkeste sandstrande så tag til Le-Bois-Plage-en-Rè og Couarade sur Mer på Ile de Rè. Chatelaillon-Plage er en charmerende badeby med en smuk strandpromenade og er det perfekte sted at nyde en lang frokost.

Byture nær jeres campingplads i Charente-Maritime

Ønsker I kunst og kultur skal I tage til den kønne by Saintes i det syd-østlige Charente-Maritime og beundre Présidial kunstmuseum og Gladiator amfiteateret fra det 1. århundrede. Slentr gennem Rocheforts gamle gader, ned til den gamle havn, hvor I kan se kopien af den franske krigsfregat Hermione fra det 17. århundrede. Oplev den mageløse søfartshistorie i La Rochelle med overdækkede gangbroer, bindingsværkshuse, gargoils og en fantastisk samling fyrtårne. Besøg badebyen Royan med den livlige boulevard, butikker, casino og Belle Époque arkitektur. Den smukke og populære Ile d’Oleron bør I afgjort besøge. Her finder I hyggelige små landsbyer, smukke strande og rigtig gode restauranter.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Charente-Maritime

Charente-Maritime er et godt valg, hvis I er til friluftsaktiviteter. Der er mange udfordrende aktiviteter nær jeres campingplads. Tag en tur på hesteryg på en af de mange dejlige strande, sejl havkajak, fang en bølge ved Ile de Ré og Ile d’Oléron, begge rigtig gode  steder til surfing! Lad børnene slå sig løs i Go High parken i Les Mathes. Vandrere og cykelryttere kan følge de endeløse ruter nær jeres campingplads. Lyst til frisk fisk til middagen? I Charentefloden kan I fange ørreder til grillen.

Attraktioner og oplevelser nær campingpladsen i Charente-Maritime

Besøg et af de dejligste steder i Charente-Maritime, Íle de Ré. Lej en cykel og kør forbi kønne havnelandsbyer, valmuemarker, østersfarme og fyrretræsskove. I får en uforglemmelig tur! Naturentusiaster tager til et af de største vådområder i Frankrig, Marais Poitevin. Sejl gennem regionens ’Grønne Venedig’ med en pram. Hvis I er heldige, kan I få øje på en isfugl eller en hjort. Hvis I holder af skaldyr, bør I tage til Marennes-Oléron, en af Europas ledende østersfarme. Besøg østersmuseet og sæt jer bagefter til bords på en nærliggende restaurant og smag på østersene. En spændende oplevelse for børnene er en tur til La Palmyre zoo, der er en af de største i Europa. Har I lyst til en drink efter maden? Tag til Cognac og tag en flaske af den kendte brandy med tilbage til campingpladsen.