fr-chm.jpg

Campingpladser i Charente-Maritime

En campingferie i Charente-Maritime

Charente Maritime er et vidunderligt sted at tilbringe en sjov campingferie for hele familien. Det dejlige klima sørger for milde vintre og lune somre. Området byder på en endeløs kyststrækning, og der er altid en lækker strand nær jeres campingplads. Fra de livlige badebyer La Palmyre og Royan til de roligere vande ved Saint Palais-sur-Mer. Besøg de skønne byer La Rochelle, Saintes og Rochefort og oplev kultur og historie. Ønsker I udendørsaktiviteter? Så kan I vælge mellem kajak, surfing, vandring eller ridning. Noget af det bedste fisk og skaldyr i Frankrig får I på øerne Île de Ré and Île d'Oléron eller på østersfarmene i Marennes-Oléron. Når I holder ferie i Charente-Maritime befinder  I jer dybt inde i Cognac-landet. Besøg vingårdene, køb en flaske, slap af på terrassen tilbage på campingpladsen og nyd et glas mens I ser solen gå ned.

Læs mere
Vælg mellem 8 campingpladser i Charente-Maritime med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Frankrig

En stor campingplads med en skøn swimmingpool. Beliggende midt i en stor fyrreskov. Børn vil elske dette sted. Tag også på en hyggelig slentretur ad Royan boulevarden.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrig

Et stort område med masser af muligheder for udfoldelse for både unge og ældre. Campingpladsen bobler af aktiviteter, både om dagen og om aftenen. Showtime!

Camping Séquoia Parc

Saint Just-Luzac - Charente-Maritime - Frankrig

Storslået naturregion med østersbanker, skove og sumpområder. Og skønne campingpladser, såsom denne. Med fantasifuldt udformet poolområde og førsteklasses faciliteter.

Camping Domaine d'Oléron

Saint-Georges-d'Oléron - Charente-Maritime - Frankrig

Skøn campingplads på den fredsommelige ø Oleron, med smukke sandstrande. Vestkysten er lige noget for bølge-elskere og østkysten er til de mindre børn. Her er dejlige oplevelser for alle!

Camping Bonne Anse Plage

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrig

Livlig campingplads for børn og teenagere som er vilde med sport!. Lige midt i naturområde, og fuld af smukke strande. Omgivelserne er bilfri. Så det er bare med at komme afsted og udforske området på cykel!