fr-chm.jpg

Campingpladser i Charente-Maritime

Camping i Charente Maritime

Oplev en udsøgt del af Frankrig ved at booke ferie på en camping i Charente Maritime. Denne region strækker sig fra Gironde i syd til moserne ved Marais Poitevin i nord. Campingpladserne i dette område ligger både ved kysten og længere inde i landet, men altid tæt på fascinerende steder der er værd at besøge. Uanset om I vil slappe af på stranden eller foretrækker at tage ud i den smukke grønne natur, er I sikret en god ferie, når I vælger at bo på en camping i Charente Maritime.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Charente-Maritime med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Frankrig

En stor campingplads med en skøn swimmingpool. Beliggende midt i en stor fyrreskov. Børn vil elske dette sted. Tag også på en hyggelig slentretur ad Royan boulevarden.

Camping Les Charmilles

Fouras - Charente-Maritime - Frankrig

En campingplads med eksotisk atmosfære og mange palmetræer, lige syd for den kendte gamle havneby La Rochelle. Dejlige swimmingpools for gæster i alle aldre.

Camping Séquoia Parc

Saint Just-Luzac - Charente-Maritime - Frankrig

Storslået naturregion med østersbanker, skove og sumpområder. Og skønne campingpladser, såsom denne. Med fantasifuldt udformet poolområde og førsteklasses faciliteter.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrig

Et stort område med masser af muligheder for udfoldelse for både unge og ældre. Campingpladsen bobler af aktiviteter, både om dagen og om aftenen. Showtime!

Camping Bonne Anse Plage

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrig

Livlig campingplads for børn og teenagere som er vilde med sport!. Lige midt i naturområde, og fuld af smukke strande. Omgivelserne er bilfri. Så det er bare med at komme afsted og udforske området på cykel!