Campingpladser i Fréjus

Camping i Frejús

Kunne I tænke jer at holde ferie på en camping i Frejús? Hvis I har, bliver det en ferie I aldrig glemmer. Byen med dens rige historie ligger centralt ved de bedste Côte d'Azur strande og Esterél bjergkæden. Et ophold på en camping i eller nær Frejús betyder nydelse af solen, det azurblå middelhav, kunst og kultur og ligeledes alle de aktiviteter stranden og naturen har at byde på. Der er altid en grund til at holde jeres campingferie i denne del af Frankrig med hele familien.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Fréjus med Vacansoleil

Camping La Pierre Verte

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrig

Væk fra travle Côte d'Azur, men stadig tæt nok på til at I kan nyde daglige oplevelser der. dag. Campingpladsen ligger i en skov, har en centralt placeret pool, en god restaurant, sjov underholdning og hyggelig atmosfære.

Camping Le Montourey

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrig

En campingplads af mellemstørrelse, tre km fra den charmerende by Frejus og de gyldne strande ved Côte d'Azur. Dejlig campingplads med en munter atomsfære. Skøn pool, vandrutschebaner, underholdningsteam og underholdning i de sene nattetimer.

Et besøg til det historiske center i Frejús er et must. Det føles som en tidsrejse når I går gennem middelalderen og romertidens rester. Når I har gået denne smukke tur, ender I ved byens fineste marina, hvor der ligger talrige klassiske skibe. Dette område har ligeledes flere strande med solsenge, parasoller og alle typer af vandsportsaktivitet. I sommersæsonen er dette et sted med festligheder som eksempelvis konkurrencer i sejlads. Det er ikke uden grund at der hvert år er mange turister der vælger en camping i Frejús.