fr-cot.jpg

Campingpladser i Grimaud

Camping i Port Grimaud

En camping i Port Grimaud tilbyder alt, hvad I kan forvente fra en uforglemmelig ferie. Dens fantastiske beliggenhed på bugten Saint Tropez alene er en garanti for en luksus oplevelse. Den fine sandstrand, marina, restauranter og butikker, hver en ingrediens for en perfekt ferie. Port Grimaud er også kendt som Frankrigs Venedig og med god grund. Nyd den ultimative ferieoplevelse på campingpladsen i Port Grimaud. 

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Grimaud med Vacansoleil

Camping Domaine des Naïades

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

En god campingplads ved Saint-Tropez bugten med stranden indenfor gåafstand. Stor pool med olympiske mål, luksuriøse faciliteter og god underholdning. Livlig kyst og smukt indland.

Camping Azur Beach / Prairies de la Mer

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Middelhavet og alt hvad der gør en ferie til en perfekt oplevelse. En stor campingplads med lækre faciliteter tæt ved stranden og om aftenen indbyder boulevarden til gåture.

Camping La Pinède

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Dejlig rolig og afslappende campingplads med udsøgte faciliteter, så som boblebad, gratis WiFi og en "cool" pool med vandrutchebaner. Blot 20 minutter fra det fashionable Saint-Tropez.

Camping Holiday Marina

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Indenfor gåafstand fra den lille hyggelig by Port Grimaud i det kendte Saint Tropez område. En lille campingplads mellem vinmarkerne, bestyret af et britisk par. Gode faciliteter.

Campingpladsen  Praires de la Mer ligger lige på stranden. Anvend denne camping i Port Grimaud som base for at udforske omegnen til fods eller på cykel. Den pragtfuldt grønne Maures bjergkæde strækker sig ud bag Port Grimaud. Vandet egner sig for vandsportsaktiviteter af enhver art. Fra dykning og vandski til sejlsport og vandcykling. Tag en sejltur for at se byen fra et andet perspektiv, og for en smag af byens karakteristiske historiske stemning skal I blot tage en aftentur fra campingpladsen til Port Grimaud.  Fantastisk belysning fremhæver atmosfæren.