fr-cot.jpg

Campingpladser i Grimaud

Camping i Port Grimaud

En camping i Port Grimaud tilbyder alt, hvad I kan forvente fra en uforglemmelig ferie. Dens fantastiske beliggenhed på bugten Saint Tropez alene er en garanti for en luksus oplevelse. Den fine sandstrand, marina, restauranter og butikker, hver en ingrediens for en perfekt ferie. Port Grimaud er også kendt som Frankrigs Venedig og med god grund. Nyd den ultimative ferieoplevelse på campingpladsen i Port Grimaud. 

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Grimaud med Vacansoleil

Camping Domaine des Naïades

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

En god campingplads ved Saint-Tropez bugten med stranden indenfor gåafstand. Stor pool med olympiske mål, luksuriøse faciliteter og god underholdning. Livlig kyst og smukt indland.

Camping Azur Beach / Prairies de la Mer

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Middelhavet og alt hvad der gør en ferie til en perfekt oplevelse. En stor campingplads med lækre faciliteter tæt ved stranden og om aftenen indbyder boulevarden til gåture.

Camping La Pinède

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Dejlig rolig og afslappende campingplads med udsøgte faciliteter, så som boblebad, gratis WiFi og en "cool" pool med vandrutchebaner. Blot 20 minutter fra det fashionable Saint-Tropez.

Camping Holiday Marina

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Indenfor gåafstand fra den lille hyggelig by Port Grimaud i det kendte Saint Tropez område. En lille campingplads mellem vinmarkerne, bestyret af et britisk par. Gode faciliteter.