Campingpladser i Grimaud

Camping i Port Grimaud

En camping i Port Grimaud tilbyder alt, hvad I kan forvente fra en uforglemmelig ferie. Dens fantastiske beliggenhed på bugten Saint Tropez alene er en garanti for en luksus oplevelse. Den fine sandstrand, marina, restauranter og butikker, hver en ingrediens for en perfekt ferie. Port Grimaud er også kendt som Frankrigs Venedig og med god grund. Nyd den ultimative ferieoplevelse på campingpladsen i Port Grimaud. 

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Grimaud med Vacansoleil

Camping Azur Beach / Prairies de la Mer

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Middelhavet og alt hvad der hører med forvandler jeres ferie til en kæmpe oplevelse. Campingpladsen er stor, den har lækre faciliteter og den ligger tæt ved stranden, hvor I kan slentre langs boulevarden om aftenen.

Campingpladsen  Praires de la Mer ligger lige på stranden. Anvend denne camping i Port Grimaud som base for at udforske omegnen til fods eller på cykel. Den pragtfuldt grønne Maures bjergkæde strækker sig ud bag Port Grimaud. Vandet egner sig for vandsportsaktiviteter af enhver art. Fra dykning og vandski til sejlsport og vandcykling. Tag en sejltur for at se byen fra et andet perspektiv, og for en smag af byens karakteristiske historiske stemning skal I blot tage en aftentur fra campingpladsen til Port Grimaud.  Fantastisk belysning fremhæver atmosfæren.