fr-par.jpg

Campingpladser nær Disneyland og Paris

Camping nær Disneyland og Paris

Ønsker I en ferie med mange indtryk og oplevelser, så bør I tage på camping nær Disneyland og Paris i regionen Ile de France. Udover magiske Disneyland og smukke Paris har regionen så meget mere at tilbyde. Disneyland og camping er en perfekt kombination, for I befinder jer i hjertet af Frankrig og regionen er fyldt med romantiske haver og parker, smukke slotte, gamle klostre, royale byer, naturparker, skove, søer og selvfølgelig lækker gastronomi. Når I er på camping nær Disneyland, bør I ikke glemme den franske by af lys og kærlighed, Paris! Se mulighederne for Camping nær Disneyland og Paris herunder.

Læs mere

Vælg mellem 2 campingpladser i Paris/Disneyland/Ile de France med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Iris Parc Le Chêne Gris

Pommeuse - Paris/Disneyland/Ile de France - Frankrig

Fra campingpladsen hopper I på toget til Paris centrum. Disneyland ligger kun 20 km væk. Ideelt til et weekend-storbyophold eller en kort ferie med børnene.

Camping Paris Maisons-Laffitte

Parijs - Paris/Disneyland/Ile de France - Frankrig

Velanlagt, plan og moderne bycampingplads 30 min. kørsel fra Paris centrum. Hop på RER A toget, så er I der på ingen tid. Denne børnevenlige campingplads ligger direkte ved Seinen.

Oplev Paris fra jeres campingplads nærheden

Camper på en campingplads nær Paris Ile de France, et ideelt udgangspunkt til at udforske hovedstaden i Frankrig. Paris er centrum for en af de største økonomier i Frankrig. Denne storby bør I ikke gå glip af. Her er så meget at se og lave, så få dage vil ikke være nok tid til at opleve det hele. Notre Dame, Louvre, Champs Elysees, Triumfbuen og selvfølgelig Eiffeltårnet. Se kunstnerne på Montmarte, kunsternes samlingsted eller shop i en af de store shoppingcentre. Gå derefter ombord på en af kanalbådene og se hovedstaden fra en anden vinkel. Er I trætte efter I har gået så meget? Efter en meget spændende dag, kan I slappe af på jeres campingplads tæt på Paris.

Oplevelser i og omkring Paris

En ferie på en campingplads nær Paris Ile de France, er en fest for alle. Udover den hyggelige by af lys som aldrig sover, er der også meget at opleve omkring byen. Jeres børn vil synes at en ferie på en campingplads nær Paris er fantastisk. Disneyland Paris er tæt på, men også Parc Astérix ligger i denne region og vil være en god oplevelse. Her er også La Mer de Sable, en forlystelsespark med attraktioner, hesteshow og et damptog. Derudover det kan I også udforske den smukke natur med hele familien. I kan vandre, cykle, ride på hesteryg og opleve naturen på flere måder. I kan se slotte og haver, eller slappe af i et spa. Jeres muligheder er mange, når I opholder jer på en campingplads nær Paris Ile de France.

Shopping og natteliv i Paris

For dem som elsker at shoppe, kan dette også gøres fra en campingplads nær Paris Ile de France. Byen er hovedstad for mode i hele verden. I kan finde mange haute couture butikker, men også designer outlets med tøj til tilbudsjægerne. Byen har enorme butikker, hyggelige markeder, charmerende og smarte restauranter, parfumerier og selvfølgelig det største loppemarked i verden. Antallet af restauranter, bistroer, barer og cafeer i Paris er talløse. Lige fra traditionelle og autentiske bistroer, til moderne og trendy restauranter. Under jeres ferie på en campingplads nær Paris Ile de France, vil I helt sikkert nyde mange kulinariske delikatesser. Ønsker I at gå ud om aftenen? Hvad med en aften med Moulin Rouge?

Brug jere ferie på en campingplads nær Paris Ile de France og oplev vidunderlig atmosfære i en smuk region.