Vacansoleil Logo
France Paris/Disneyland/Ile de France

Campingpladser nær Disneyland og Paris

 1. Alle campingpladser
 2. Frankrig
 3. Paris/Disneyland/Ile de France

Camping nær Disneyland og Paris

Det er som ren magi! Glæden i børnenes øjne, de store forventninger og forløsningen når I alle træder ind i det eventyrlige og fantastiske Disneyland Paris. Mærk hvordan magien bliver til virkelighed og hvordan I med det samme fanges i den fortryllende verden. Kom i det bedste selskab med Mickey Mouse, Aladdin, Andersine, Fedtmule, Pluto og mange flere. Nyd dagen og skab et eventyrligt ferieminde sammen!  Camping nær Disneyland, kan man det? JA, for med Vacansoleil bor I blot 25 min. Fra Disneyland Paris. I kan vælge at bo på den hyggelige 4 stjernede campingplads i Pommeuse, hvor I kan slappe af og nyde ferien. På campingpladsen Iris Parc Le Chêne Gris, kan I benytte de forskellige swimmingpools, lagune- og børnepools og spise på campingpladsens restaurant. Kombinationen af Disneyland og camping er perfekt til at skabe en magisk ferie for hele familien.

Læs mere

 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Ankomst og afrejse alle ugens dage
   • Det største udvalg og mest valuta for pengene

    Oplev Paris fra jeres campingplads

    Bo på en campingplads nær Paris Ile de France, et ideelt udgangspunkt til at udforske hovedstaden i Frankrig. Paris er centrum for en af de største økonomier i Frankrig. Denne storby bør I ikke gå glip af. Her er så meget at se og lave, så få dage vil ikke være nok tid til at opleve det hele. Notre Dame, Louvre, Champs Elysees, Triumfbuen og selvfølgelig Eiffeltårnet. Se kunstnerne på Montmarte, kunsternes samlingsted eller shop i en af de store shoppingcentre. Gå derefter ombord på en af kanalbådene og se hovedstaden fra en anden vinkel. Er I trætte efter I har gået så meget? Efter en meget spændende dag, kan I slappe af på jeres campingplads tæt på Paris.

    Oplevelser i og omkring Paris

    En ferie på en campingplads nær Paris Ile de France, er en fest for alle. Udover den hyggelige by af lys som aldrig sover, er der også meget at opleve omkring byen. Jeres børn vil synes at en ferie på en campingplads nær Paris er fantastisk. Disneyland Paris er tæt på, men også Parc Astérix ligger i denne region og vil være en god oplevelse. Her er også La Mer de Sable, en forlystelsespark med attraktioner, hesteshow og et damptog. Derudover det kan I også udforske den smukke natur med hele familien. I kan vandre, cykle, ride på hesteryg og opleve naturen på flere måder. I kan se slotte og haver, eller slappe af i et spa. Jeres muligheder er mange, når I opholder jer på en campingplads nær Paris Ile de France.

    Shopping og natteliv i Paris

    For dem som elsker at shoppe, kan dette også gøres fra en campingplads nær Paris Ile de France. Byen er hovedstad for mode i hele verden. I kan finde mange haute couture butikker, men også designer outlets med tøj til tilbudsjægerne. Byen har enorme butikker, hyggelige markeder, charmerende og smarte restauranter, parfumerier og selvfølgelig det største loppemarked i verden. Antallet af restauranter, bistroer, barer og cafeer i Paris er talløse. Lige fra traditionelle og autentiske bistroer, til moderne og trendy restauranter. Under jeres ferie på en campingplads nær Paris Ile de France, vil I helt sikkert nyde mange kulinariske delikatesser. Ønsker I at gå ud om aftenen? Hvad med en aften med Moulin Rouge? Brug jere ferie på en campingplads nær Paris Ile de France og oplev vidunderlig atmosfære i en smuk region.