Campingpladser i Sirmione

Camping Sirmione

Under en ferie på en campingplads i Sirmione er der meget at opleve. En aktiv ferie kan perfekt kombineres med mange kulturelle højdepunkter. Sirmione's beliggenhed er unik, da byen ligger på en smal og lang halvø på den sydlige bred af Gardasøen. I det atmosfæriske, historiske centrum findes et smukt venetiansk slot fra det12. århundrede, som absolut er en tur værd fra jeres campingplads i Sirmione. Ligeledes finder I her havnen, billedsmukke torve, smalle gader, butikker og restauranter.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Sirmione med Vacansoleil

Camping Tiglio

Sirmione - Gardasøen - Italien

Charmerende sted ved Gardasøen tæt på stranden og den berømte Sirmione halvø med det velkendte slot. Perfekt for familier med mindre børn.

Fra campingpladsen i Sirmione kan I tage på mange skønne udflugter. Udgravningerne fra romertiden og en dagstur til Verona eller Venedig er blot et eksempel. Jeres børn vil elske den spændende Pastrengo Parken Natura Viva. Gardasøen byder på masser af vandsportsaktiviteter og naturelskere vil nyde de smukke naturparker, vandfald og bjerge. Gå til det højeste punkt, og nyd den smukke udsigt, eller tag en tur langs de imponerende hvirvlende svovlkilder som Sirmione er berømt for. Ferie på en campingplads i Sirmione byder på rigtigt meget og er derved egnet for alle!