Campingpladser i Iseosøen

Camping ved Iseosøen

Italien er en garanti for en vellykket ferie. I kan campere hvor som helst, men en campingplads nær Iseosøen er et perfekt rejsemål for alle, som vil nyde fred og plads samt natur og kultur. I midten af søen ligger den 4,5 km² ø Monte Isola. Toppen af denne ø er omkring 400 meter over sø niveau. Deraf navnet Bjergøen. I har en fantastisk udsigt til denne ø fra jeres campingplads ved Iseosøen. En sejltur er et must under jeres ophold.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Iseosøen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Sassabanek

Iseo - Iseosøen - Italien

En dejlig campingplads på sin egen halvø i Iseosøen. Der er fokus på vandsjov og-sport, både på pladsen og i søen. Iseo er en hyggelig lille by. Brescia ligger også tæt på.

Iseosøen er et perfekt sted for vandsportsaktiveter såsom kano, sejlads og windsurfing. I nærheden af jeres campingplads er et smukt naturreservat der byder på nogle fremragende vandreture. Der er også flere fantastiske konstruktioner såsom Oldofredi slot og Fate di Pietra stenpyramider, som I bare må opleve. Et besøg i byen Brescia og til byen Iseo er ligeledes en tur værd. Planlægger I at slippe for stress og jag og nyde denne pragtfulde del af Italien? Så er en campingplads ved Iseosøen et glimrende valg.