Campingpladser i Angeiras

Camping i Angeiras

Lad jer overraske af den uspolerede renhed i regionen og book jeres ferie på en campingplads i Angeiras. Den lille hyggelige landsby i det nordlige Portugal, har noget for alle og enhver. Smukke omgivelser, forbløffende byer og masser af sol, strand og hav. I kan se grønne bakker, bjerge, smukke søer og mange naturparker. Den nordlige del af  Portugal byder også på en masse kulturelt. Der er masser af historiske byer med gamle bygninger og billedskønne landsbyer med traditionelle begivenheder som I er velkomne i under jeres ferie i Angeiras. Oplev og udforsk det forbløffende nordlige Portugal. Tag på en bekymringsfri ferie og book den gennem Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Angeiras med Vacansoleil

Tag ud og oplev det autentiske Portugal

Nær jeres campingplads i Angeiras kan I opleve det sande autentiske Portugal. På landet finder i adskillelige kapeller, statelige hjem og palæer. Indbyggerne elsker at dele både skikke og traditioner med besøgende. Bjerglandskabet er fyldt med forskellige naturparker, hvor I kan udforske arven fra kirker og slotte til helligdomme. Regionen krydses af floden Douro. Floden flyder mellem kløfter og bjergene inde i landet og bugter sig igennem det smukke landskab. Port og Douro vinene bliver også produceret her. Vinen bliver bragt ud til kældrene på floden. Tag på sejltur på floden når i opholder jer på en campingplads iAngeiras.

Strandtur eller aktiviteter på jeres campingplads i Angeiras

Om I vil nyde en afslappende dag på stranden eller ønsker at være aktive, så kan I det hele fra jeres campingplads i Angeiras. Omgivelserne fra jeres campingplads er fantastiske til en gå tur. Det nordlige Portugal hører endda til nogle af de smukkeste vandresteder i Europa. Der er undnu ikke mange der opdaget denne perle og I kan derfor nyde den smukke uspolerede natur. Strandløver vil også få det skønt. Nær jeres campingplads i Angeiras finder i mange kursteder med hvor i kan have det sjovt i timevis. I kan selvfølgelig også være aktiv på stranden og leje en cykelbåd. Og hvis I bliver sultne? I højsæsonen slår mange af restauranterne dørene op ud mod boulevarden i Angeiras.

Besøg Porto fra jeres campingplads i Angeiras

Et besøg til de romantiske kældre, atmosfæriske gyder og middelalderlige paladser i Porto bør I ikke misse under jeres ophold på en campingplads i Angeiras. Den historiske by Ribeira er udnævn som verdens arv. Beundre den imponerende stålbro over floden Douro, Sé do Porto kadedralen, beliggende på den højeste bakke ud over byen og børspaladset. Her kan I også besøge vinkældre med og smage de dyre dråber. I bør ikke glemme at besøge en af restauranterne med de lækre himmelske retter. På vej tilbage til jeres campingplads i Angeiras, kan I tage på fiske marked og køber dejlig frisk fisk til aftenens gril.


Leder I efter et uspoleret og alsidigt stykke af Portugal? Så bør I booke jeres ferie på en campingplads i Angeiras.