Campingpladser i Krkonose bjergene

Camping i Krkonoše bjerge

Når I holder ferie på en campingplads i Krkonoše bjergene er det samtidig ensbetydende med, at I camperer på højt niveau. Regionen har et oprindeligt bjerglandskab, smukke naturreservater, heder, skove, høje tinder og dybe dale. I landsbyerne og byerne kan I nyde kultur og floderne er ideelle til en bred vifte af vandsport. En campingferie i Krkonoše bjergene er den perfekte destination, hvis I ønsker en kombination af kultur, historie og sportsaktiviteter. Vacansoleil tilbyder jer de bedste campingpladser til de bedste priser, og det gælder bestemt også dem i Krkonoše bjergene.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Krkonose bjergene med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping 2000

Januv Dul - Krkonose bjergene - Tjekkiet

Dejlig campingplads vest for Karkonoszebjergene, med et stort udvalg af udendørs aktiviteter. Swimmingpool, rutschebane, hyggelig terrasse. Godt udgangspunkt for ture til Liberec og Prag.

Cykel-og vandreture fra jeres campingplads i Krkonoše bjergene

Jeres campingplads i Krkonoše bjergene er det ideelle udgangspunkt for vandre-og cykelture. Området er et sandt paradis for hikere. Takket være de mange niveauforskelle, udgør området altid en udfordring for vandrere. Krkonoše bjergene har mange optegnede stier for både erfarne og mindre erfarne vandrere. Langs stierne ligger der flere romantiske bjerghytter - helt ideelt hvis I skulle blive fanget i en storm. Bjergvandring er også meget populært i denne region. Der er over 400 kilometer ruter. Så I kan ganske enkelt starte med at cykle fra campingpladsen i Krkonoše bjergene.

Sightseeing i Krkonoše Bjergene

I kan nyde en masse kultur i omgivelserne omkring jeres campingplads. I kan for eksempel besøge charmerende byer som Trutnov, hvor I finder Museet Bohemian Paradise. Har I lyst til at lære mere om det område, hvor I camperer? Så skulle I besøge Krkonoše Bjergenes museum, som ligger i Vrchlabi. Slottet i nærheden er også værd at besøge. Tæt på grænsetrekanten i Tjekkiet, Tyskland og Polen, ligger byen Liberec. Her kan I få flere kulturelle indtryk, som I kan tage med til jeres campingplads i Krkonoše bjergene.

På udflugt fra jeres campingplads i Krkonoše Bjergene

I kan tage på mange skønne udflugter fra jeres campingplads i Krkonoše bjergene. Har I altid haft lyst at se en mine? Så er Zacler værd at besøge – en kilometerdyb kulmine, hvor I kan opleve hvordan det var at arbejde der. I bliver ledsaget af en guide og udstyret med en hjelm, lampe og beskyttelsestøj. Hvis I har lyst at beundre strålende udsigter, skulle I prøve at bestige Snezka, Tjekkiets højeste bjerg. I vil virkelig glæde jeres børn, hvis I tilbringer en dag i Zoo eller en dag i vandparken Babylon, med de mange spændende vandattraktioner. En anden ting I bestemt ikke bør gå glip af under jeres ophold på en campingplads i Krkonoše bjergene, er en sejltur på den krystalklare sø i de smukke sandformationer, Adršpaš.

Sportsaktiviteter

I behøver ikke kede jer på en campingplads i Krkonoše bjergene! Sportsentusiaster kan virkelig nyde deres ophold her. Om vinteren er området et sandt mekka for jer, som elsker at stå på ski, cross country ski og snowboard. Om sommeren kan cykel-og vandreentusiaster virkelig nyde det her. Men der er mere – selv jer som elsker wildwater kanosejling og rafting vil virkelig nyde det her. Og hvis I søger endnu mere adrenalin rush, så er kan I prøve drageflyvning eller bjergbestigning.

Der er altid noget at lave og at se i omgivelserne ved jeres campingplads i Krkonoše bjergene. Den fantastiske tid I har haft på jeres campingferie i Krkonoše bjergene, er noget I vil huske i lang tid!