Campingpladser i Prag

Camping i Prag

At beskrive en perfekt ferie er at beskrive en ferie på en campingplads i Prag. Der er ingen campingpladser inde i byen, men der er mange dejlige i umiddelbar nærhed. Som en af de smukkeste byer i Europa tiltrækker Prag mange turister. Byen har et storslået historiske centrum med Karlsbroen over floden Moldau, den gyldne gade, det astronomiske ur og utallige andre seværdigheder. En dag er ikke nok. En campingplads i nærheden af Prag er også meget børnevenlig, da I kan få en tur med den historiske sporvogn, besøg Barbies hus eller udforsk Lego Museumet, en butik fyldt til randen med Lego.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Prag med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Prag - Tjekkiet

Et perfekt sted for udforskning af Prag. Campingpladsen ligger i en rolig forstad, nær en skov og med mulighed for fiskeri. Bus, metro eller tog bringer jer hurtigt til byen.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Prag - Tjekkiet

En dejlig campingplads med mange sportsfaciliteter for alle aldre. En 20 min. togtur bringer jer til centrum af en af Europas mest interessante byer.

Under jeres ophold på campingpladsen i nærheden af Prag kan I også bruge masser af timer på vandre- og cykelture i de storslåede omgivelser. Hvis I har lyst til en dag med god vandsjov for hele familien er en tur til Aqua Place med det største indendørs svømmeparadis i Østeuropa helt perfekt. Der er masser at se og gøre i og omkring Prag. Når solen går ned kan I tage i byen og få en bid at spise. Der er masser at vælge imellem. Og den offentlige transport er fremragende. I kan tage toget ind til byen og tilbage til jeres campingplads i nærheden af Prag.