be-ard.jpg

Campingpladser i La Roche-en-Ardenne

Camping i La Roche-en-Ardenne

Oplev Belgien på en helt særlig måde under jeres campingferie nær La Roche-en-Ardenne. Dette er en sand familie destination. La Roche er en stor turistattraktion. Hvis det er lige noget for jer, så er der masser af ting der venter på jer. Det smukke landskab, mange seværdigheder og lækre traditionelle retter. La Roche-en-Ardenne emmer af historie, kulturelskere vil nyde denne region. Besøg de historiske byer og fordyb jer i historien eller nyd det skønne hverdagsliv. Gå på opdagelse i omgivelserne til vands eller lej en cykel. I kan det hele. Ferie på en campingplads nær La Roche-en-Ardenne, tilbyder en lang række rekreative muligheder og alt det sjove starter hos Vacansoleil!

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i La Roche-en-Ardenne med Vacansoleil

Camping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennerne - Belgien

I gåafstand fra La Roche-en-Ardenne. Fra denne campingplads har man mange muligheder; udendørsaktiviteter, museer, grotter og et smukt vildtreservat.

Sports aktiviteter nær jeres campingplads i La Roche-en-Ardenne

Omgivelserne nær jeres campingplads i La Roche-en-Ardenne byder på mere end bare et par eventyrlige dage. La Roche-en-Ardenne tilbyder sportsentusiaster en lang række aktiviteter. På floden Ourthe kan I prøve rafting eller sejle i kajak. I kan selvfølgelig også leje en kano eller båd og nyde en dejlig afslappende sejltur. Skoven omkring jeres campingplads er ideel for mountainbiketure, lange vandreture og ture på hesteryg. Blandt de mange muligheder er også klatring og rapelling, såvel som udforskning af grotter. Drageflyvning og faldskærmsudspring kan varmt anbefales, hvis I vil se La Roche-en-Ardenne oppe fra. Inde i byen kan I spille tennis, minigolf eller bowle med hele familien. Der er ingen mangel på sportsånd under en campingferie på en campingplads nær La Roche-en-Ardenne.

Skønne udflugter fra jeres campingplads i La Roche-en-Ardenne

En campingplads i La Roche-en-Ardenne er det perfekte udgangspunkt for udflugter. Som eksempel, kan I besøge grotterne Han eller Hotton. La Roche-en-Ardenne tilbyder noget til alle og en hver. Fra hyggelige butikker og adskillelige museer til vildtresevater, vildfarne spøgelser og en rigtig chokoladefabrik, hvor I kan smage ægte belgisk chokolade. Placeringen af den billedeskønne by langs floden Ourthe, ved foden af de klipperne, hvor ruinerne af et slot kommer til syne, er et smukt syn i sig selv. En dag i parken Chlorophylle med børnene, må opleves. Denne rekreative, kunstnerriske skovpark byder på attraktioner i træ, oplevelser -  og en klatrepark samt og temalegeplads. Tilbage på campingpladsen i La Roche-en-Ardenne vil jeres børn ikke have svært ved at falde i søvn.

Oplev de smukke omgivelser ved jeres campingplads i La Roche-en-Ardenne

Når I opholder jer på en campingplads nær La Roche-en-Ardenne, så vil I både være på bredden af floden Ourthe og samtidigt  blandt de skovklædte bakker i de belgiske Ardenner. Markerede vandreruter tager jer til de flotteste steder i skovparken og på cyklen, kan I ræse ned af de smukke bjerge. Foretrækker I noget mere stille? Så sæt jer til rette med fiskestrangen ved bredden af Ourthe og nyd udsigten .

Vil I også vågne op hver dag i et smuk område og høre fuglene kvidre? Nyd en sorgløs og alsidig ferie. En campingplads nær La Roche-en-Ardenne har det hele!