Campingpladser i Le Bourg-d'Oisans

Camping i Le Bourg-d'Oisans

En camping i Le Bourg-d'Oisans tiltrækker mange bjergbestigere og cykelentusiaster. Den indbydende by Le Bourg d'Oisans ligger ved foden af l'Alpe d'Huez, det bedst kendte bjerg i det sydøstlige Frankrig, beliggende mellem Grenoble og Briançon. Dette er  himlen for cykelentusiaster. Og det er ikke få, der har forsøgt at tage turen med de enogtyve hårnåle sving op ad bjerget. Alternativt kan I blot beundre andres indsats, mens I slapper på campingpladsen i Le Bourg-d'Oisans.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Le Bourg-d'Oisans med Vacansoleil

Camping Le Château de Rochetaillée

Le Bourg-d'Oisans - Alperne - Frankrig

Meget charmerende campingplads ved berømte Alpe d'Huez. Kendt samlingsted for vandrere og cykelryttere, som efter deres tur nyder poolen, saunaen og den hyggelige bar.

Le Château de Rochetaillée er en camping i Le Bourg-d'Oisans. Campingpladsen har træer og bjerge hele vejen rundt og tilbyder en legeplads, en pool og et Hamam badehus med jacuzzi, spa og sauna. Vær forberedt på ren nydelse. Gør storslåede vandreture i Frankrigs største og højeste naturreservat Massif des Ecrins ca 20 kilometer fra Bourg. De betagende gletsjere langs jeres tur vil forbløffe jer. Under en ferie på en camping i Le Bourg-d'Oisans er der masser af muligheder.