Campingpladser i Interlaken

Campingpladsen i Interlaken

Aktive feriegæster samt familier med børn såvel naturelskere vil have en ideel ferie på en campingplads i Interlaken. Omgivelserne af Interlaken har alle ingredienserne til et beroligende og mindeværdigt ophold. På mindre end en time, kan kultur-elskere nå Bern og Luzern, som alle er byer der byder på mange seværdigheder. Interlaken selv er en charmerende by, fuld af skønne butikker og restauranter, og udover dette er det starten af bjergkæden Jungfrau. Tag en tur i toget, som bringer jer til den højest beliggende jernbanestation i Europa, Jungfraujoch og nyd den fantastiske udsigt.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Interlaken med Vacansoleil

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Schweiz

Perfekt beliggende ved Thunersøen og tæt på Intersøen. Velholdt campingplads med masse af vandsport og et grønt område til solbadning. Prøv bjergvandring og besøg Bern.

Oplev skønheden i den uspolerede natur under jeres ophold på en campingplads i Interlaken. Området er perfekt til smukke, lange vandreture langs Thunerlake, gennem skoven og bjergene. For sportscyklisterne er det det ideelle område. Rigtige eventyrere kan opleve et ægte adrenalinsus under en raftingtur eller ved at paraglide eller med dragefly. Jer der foretrækker at slappe af under en ferie på en campingplads i Interlaken, kan lade sig transportere af eksempelvis en sporvogn eller komme om bord på en klassisk radarbåd. Dette er ligeledes meget sjovt for børn.