5 fantastiske Storby og kulturoplevelser

Er målet kulturelle seværdigheder, museer og hyggelige restauranter har vi masser at byde på. Vi har nogle af de flotteste campingresorts placeret lige uden for Europas kulturelle hovedstæder. En fantastisk mulighed for at komme helt tæt på storbyen med alle dens vidunderlige tilbud og stadig bo i skønne, rolige omgivelser med masser af aktiviteter.

Bliv inspireret af Europas kultur for kun kr. 747 pr. person*

* Prisen er baseret på 1 uges ophold for en gruppe på 40 personer indkvarteret i mobilhome, i perioden fra 1/3 – 30/6 & 1/9 – 31/10. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.
 

Paris – Le Chene Gris

Med under 1 time til Paris centrum er Le Chêne Gris perfekt placeret for en grupperejse til byernes by. Oplev Louvre, Triumfbuen og Eiffeltårnet om dagen og slap af i naturlige omgivelser om aftenen.

Rom – Fabulous

Går turen til Rom er Fabulous en oplagt plads. Nem at rejse til med fly og kun 15 km uden for bygrænsen. Gå på opdagelse i det antikke Rom eller nyd de mange arkæologiske seværdigheder tæt på pladsen. 

Barcelona – Vilanova Park

Placeret lige uden for den catalanske hovedstad er Vilanova Park det perfekte udgangspunkt for en grupperejse. Her er der rig mulighed for at opleve både Gaudis mageløse arkitektur og slappe af ved poolen, når I kommer hjem. 

Prag – Praha Klánovice

Nyd et spændende ophold i en af Europas smukkeste og mest kulturelle storbyer, Prag. Oplev Lanterna Magika eller en af mange flotte broer med base i Praha Klánovice lige uden for den tjekkiske hovedstad. 


Er I interesserede i at besøge andre storbyer på jeres grupperejse, er dette selvfølgelig også en mulighed. Vores dedikerede grupperejse-eksperter sidder klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte løsning. Vi har mange muligheder for at sammensætte en rejse, der passer til lige netop jeres behov.

 

 

Book jeres grupperejse nu – helt enkelt på 55 56 35 66