5 fede aktive grupperejser

Vil I gerne ha’ sved på panden og udfordres på fysikken – så er en campingplads den perfekte ramme for en grupperejse. Med en naturskøn beliggenhed er der rig mulighed for at prøve kræfter med rafting, kanoture, klatring, trævandring, udforskning af grotter, fisketure, paintball, ture på hesteryg og meget mere.   

Få den vildeste grupperejse for kun: 630 kr. pr. person *

 * Prisen er baseret på 1 uges ophold for en gruppe på 40 personer indkvarteret i mobilhome, i perioden fra 1/3 – 30/6 & 1/9 – 31/10. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

 

Bretagne - Le Ty Nadan

Placeret i det sydlige Bretagne er campingpladsen Le Ty Nadan et oplagt valg for en aktiv grupperejse. På floden Elle kan der bådes fiskes og sejles i kano, mens den nærliggende skov kan udforskes på hesteryg. Og så huser parken også et fantastisk vandland og paintball og Go-high baner.

Sydfrankrig - Le Chataeu de Galaure

Vil I kombinere det smukke Sydfrankrig med aktiv ferie er La Château de Galaure et oplagt valg. Med sin beliggenhed tæt på Mont Vetoux, det skaldede bjerg og floden Drôme er der mulighed for både cykling og rafting.

Provence – L’Hippocampe

Er I vilde med vandsport – så er L’Hippocampe i det sydligste Frankrig tæt ved den spanske grænse den perfekte base for en grupperejse. Beliggenheden tæt på kysten giver mulighed for sejlads, kajaksejlads på havet, dykning, vandski, vandcykling og mere.

Slovenien - Sobec

Udforsk den smukke slovenske natur med base i Sobec kun 20 km fra Østrig. Med sin beliggenhed tæt på de Julianske Alper er der mulighed for klatring, rafting på floden Sava eller en tenniskamp på en af pladsens mange grusbaner.   


Er I interesserede i at besøge andre storbyer på jeres grupperejse, er dette selvfølgelig også en mulighed. Vores dedikerede grupperejse-eksperter sidder klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte løsning. Vi har mange muligheder for at sammensætte en rejse, der passer til lige netop jeres behov.

 

 

Book jeres grupperejse nu – helt enkelt på 55 56 35 66